Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
2023 08 20

Galvą Kauno oro uoste prasiskėlusi Gintarė tikina nesulaukusi jokio supratingumo: „Kažkoks siaubas“

Po viešnagės gimtinėje į namus Londone susiruošusi Gintarė Kauno oro uoste patyrė galvos traumą – kliudė aštrų reklaminį stendą. Moteris tikina nesulaukusi iš oro uosto darbuotojų jokio supratingumo, o vaistinėlėse neva trūko net elementaraus žaizdų dezinfektoriaus. Kol Gintarė mąsto apie civilinio ieškinio ruošą, Kauno oro uoste po šio atvejo planuojami papildomi simuliaciniai mokymai. Bus atliekamas ir reklaminių stendų auditas.
Kauno oro uoste moteris prasiskėlė galvą – kaltas stendas
Kauno oro uoste moteris prasiskėlė galvą – kaltas stendas / Skaitytojos Gintarės nuotr.

Į 15min redakciją kreipėsi Londone gyvenanti Gintarė, kuri papasakojo skaudų įvykį, Kauno oro uoste jai nutikusį rugpjūčio 8 dienos rytą.

Įregistravusį lagaminą ji pasuko eiti link patikros punkto, kai staiga pajuto aštrų galvos skausmą.

Skaitytojos Gintarės nuotr./Kauno oro uoste moteris prasiskėlė galvą – kaltas stendas
Skaitytojos Gintarės nuotr./Kauno oro uoste moteris prasiskėlė galvą – kaltas stendas

„Ėjau palenkusi galvą, nes tuo metu ieškojau rankinėje paso ir telefono. Žmonių oro uoste buvo pakankamai daug, prie patikros buvo susidariusi eilė. Eidama staiga pajutau skausmą viršugalvyje, lyg kas būtų peiliu perrėžęs. Išmušė šaltas prakaitas, pasidarė silpna. Pamačiau, kad kraujo lašai krinta ant mano baltų baltinių, žemės. Paliečiau ranka galvą – joje žiojėjo atvira žaizda. Kraujas bėgo per plaukus, veidą.

Kadangi keliavau į Londoną viena, neturėjau net į ką atsiremti. Viskas vyko priešais bilietų patikrą. Visa eilė žmonių ir oro uosto darbuotoja stovėjo ir žiūrėjo, kaip aš, pasimetusi ir suspaudusi kraujuojančią žaizdą, bandau susigaudyti, ką daryti“, – pasakojimą pradėjo Gintarė.

Atsisukusi atgalios ji pamatė, kas praskėlė galvą – tai buvo picerijos reklama labai aštriais kampais.

Neradusi tualeto antrajame aukšte, Gintarė buvo priversta nusileisti į pirmąjį. Kraujas tuo metu jau bėgo veidu, tačiau niekas iš oro uosto darbuotojų nepriėjo ir nepasiteiravo, kas nutiko.

„Tualete bandžiau plauti žaizdą ir veidą, bet kraujavo gana stipriai, jaučiau nežmonišką galvos skausmą. Atvėpusią odą prispaudžiau tualetiniu popieriumi. Viena moteris paklausė, kas nutiko, ir pasisiūlė padėti. Nuėjusi iš kažkur atnešė sterilaus binto. Tuomet atėjo ir oro uosto valytoja, pasiteiravo, kaip jaučiuosi. Tikino jokių kitų priemonių neturinti“, – teigė Gintarė.

Pati paprašė ledo maišelių

Prabuvusi tualete apie 20 minučių, keleivė pasuko patikros link – iki skrydžio tebuvo likusios 45 minutės. Visą laiką Gintarė viena ranka laikė prispaudusi prie galvos bintą, kitoje rankoje laikė rankinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius