Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 20

Gėjus engiančio Petro Gražulio vieši pasisakymai sugulė repo stiliaus dainoje

Trečiadienio rytą socialinių tinklų vartotojus pasiekė naujas it viruso greičiu skriejantis pokštas, kurio pagrindinis herojus – parlamentaras Petras Gražulis.
Petras Gražulis
Petras Gražulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Homofobiškas pažiūras itin intensyviai demonstruojantis parlamentaras šįkart pašieptas pasitelkus naują formą – vieši jo pasisakymai, nukreipti prieš homoseksualus, suguldyti į vieną repo stiliaus muzikinį kūrinį, kuris pasiekė portalo laikas.lt redakciją.

„Nesidaugina, bet daugėja – tai kaip jie daugėja?“, „Kunigai tyli, bažnyčia tyli“, „Tauta mūsų išmiršta, nuolat mažėja“ ir kitos tolerantiškesnei visuomenės daliai šypseną sukėlusios P.Gražulio citatos viena po kitos skamba Martyno Jankevičiaus sukurtame muzikiniame kūrinyje.

Savo ruožtu parlamentaras P.Gražulis tikino dar nespėjęs išgirsti naujo internautų pokšto, tačiau sužinojęs apie pastarąjį, į jį reagavo ramiai. „Žinote, tų pokštų apie mane yra tiek daug, kad nespėju jų visų sužiūrėti. Dėl kelių kreipiausi į policiją, tačiau kiek žinau, visi tyrimai šiuo metu stovi vietoje. Žinoma, pykstu ant kiekvieno tokio pokštininko, tačiau jei su visais mėginčiau aiškintis, teismuose praleisčiau visą gyvenimą“, – sakė Seimo narys.

Vis dėlto P.Gražuliui nė nekyla klausimų, kas sumąstė šitaip apie jį pajuokauti. „Žinoma, kad tai daro homoseksualų veislės atstovai. Ne be reikalo sako, kad gėjai – labai kūrybingi. Baisiausia tai, kad visi tie gėjai ir pokštų kūrėjai pas mus yra nebaudžiami“, – įsitikinęs parlamentaras.

Gėjų baimės P.Gražulis nė neketino slėpti. „Šitas klanas yra dar baisesnis nei komunistiniai sovietų sekretoriai, jiems negalioja jokios taisyklės ir mes juos dar saugom!“ – pasipiktino parlamentaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas