Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Į olimpinį krepšinio atrankos turnyrą išvyksta 15min žurnalistai: sirgalių laukia karščiausios naujienos iš Puerto Riko

Antradienį Puerto Rike prasideda vienas svarbiausių turnyrų ne tik krepšinio aistruoliams, bet ir visiems Lietuvos sporto entuziastams. Liepos 2-7 dienomis vyks vienas iš olimpinės krepšinio atrankos etapų, kuriame dėl kelialapio į olimpines žaidynes Paryžiuje kovos ir Lietuvos rinktinė. Iš Puerto Riko 15min skaitytojams karščiausias naujienas, įspūdžius ir komentarus pateiks mūsų sporto žurnalistai Rokas Pakėnas bei Marius Milašius.
Rokas Pakėnas ir Marius Milašius
Rokas Pakėnas ir Marius Milašius

Dėl galimybės dalyvauti olimpinėse žaidynėse viso rungsis 24 rinktinės, suskirstytos po šešias į keturias atrankas, kurios vyks Ispanijoje, Graikijoje, Latvijoje ir Puerto Rike. Iš kiekvienos atrankos tik vienintelė, laimėjusi komanda turės teisę žaisti Paryžiuje.

Lietuvos rinktinė žais atrankos turnyre, kuris vyks Puerto Rike. Šioje atrankoje taip pat žais Meksikos, Dramblio Kaulo Kranto, Italijos, Puerto Riko ir Bahreino nacionalinės komandos.

„Lietuvos rinktinė turi puikias galimybes sugrįžti į olimpines žaidynes. Važiuojame ne tik kokybiškai nušviesti Lietuvos skaitytojams svarbiausių rungtynių ir veiksmo užkulisiuose, bet ir pasimėgauti geru bei įdomiu krepšiniu“, – sakė sporto žurnalistas R.Pakėnas.

Visas rungtynių naujienas sekite portale 15min, o norinčius kasdien pagrindines naujienas gauti į savo pašto dėžutę, kviečiame užsiprenumeruoti naujienlaiškį „Krepšinis“ čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius