Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 09 01

I.Šimonytė: turime dėkoti mokslui už viltį, kad pandemija bus suvaldyta

Ministrė Pirmininkė I.Šimonytės sveikina Rugsėjo 1-osios proga bei linki visiems įdomių, prasmingų ir kupinų atradimų mokslo metų.
Rugsėjo 1
Rugsėjo 1 / LRV nuotr.

I.Šimonytės sveikinimas moksleiviams:

„Mielieji moksleiviai ir studentai, gerbiami mokytojai ir dėstytojai, visa švietimo bendruomene, rugsėjo 1-ąją vėl su jauduliu ir nekantrumu sugrįžtame į mokslo įstaigas, įsileisdami į neapibrėžtumo kupiną kasdienybę daugiau šviesos. Visi norėtume, kad naujųjų mokslo metų nereikėtų pradėti nuo epidemiologinių taisyklių, galimų scenarijų studijavimo.

Kita vertus, už tai, kad galime užtikrinčiau pradėti mokslo metus ir kad turime pagrįstą viltį, jog pandemija bus suvaldyta, turime dėkoti pirmiausia mokslui ir jo teikiamoms žinioms. Tikėtina, kad ateityje susidursime su dar sudėtingesniais iššūkiais ir tai, kaip juos pavyks spręsti, itin priklauso nuo visų, kurie šiandien mokosi, tobulėja, ieško naujų ir kūrybiškų sprendimų, dalijasi žiniomis su kitais.“ – priduria Ministė Pirmininkė.

Mokslo laimėjimai, visapusės žinios, kritinis mąstymas ir atsakomybė už savo veiksmus padeda įveikti įvairiausias negandas ir viltingai žvelgti į priekį. Todėl šiandien sveikinu ne tik švietimo bendruomenę, bet ir visą valstybę su viltinga diena – kai gausi mokinių, studentų, mokytojų, dėstytojų bendruomenė pradeda kelionę link naujų žinojimo viršūnių. Linkiu visiems įdomių, prasmingų ir kupinų atradimų mokslo metų. Saugokite save ir aplinkinius, pasinaudokite jau nuraškytais mokslo vaisiais ir skiepykitės nuo klastingo COVID-19 viruso. Likite sveiki ir smalsūs!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas