Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 12

Į upę šokusį kaunietį ištraukė moksleivis (nuotraukos)

Antradienį nuo Kauno P.Vileišio (buvusio Vilijampolės) tilto nušokusį pusamžį vyrą išgelbėjo 19-metis praeivis. Pirminiais duomenimis, jaunuolio iš vandens ištrauktas kaunietis atsipirko nesunkiais sužalojimais.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Raimondos Mikalčiūtės/15min.lt nuotr.

Nelaimė įvyko apie 14.50 val. Kaip pasakojo liudininkai, ant P.Vileišio tilto atramos užlipęs pusamžis vyras nušoko į apačioje tekančią Neries upę. Tuo metu upės pakrantėse netrūko žmonių, tiltu taip pat vyko intensyvus judėjimas. Be to, netoli tilto kaip tik darbavosi Gyvūnų globėjų asociacijos darbuotojai bei policijos pareigūnai: jie čia buvo atvykę gelbėti „ne vietoje“ – ant  transporto žiedo – atsidūrusių 6 ančių jauniklių.

„Vos spėjome juos suleisti į vandenį, kai pamatėme atvažiuojančią ugniagesių mašiną. Paskui sulaukėme pranešimo, kad nuo tilto nušoko žmogus“, – sakė įvykio vietoje buvęs policijos pareigūnas. Praeiviai iškvietė ir greitąją medicinos pagalbą. Dar nespėjus jai atvažiuoti, vyrą iš upės ištraukė pro šalį einantis 19-metis vienos Kauno mokyklų auklėtinis. Vaikinas nusimetė viršutinius drabužius ir drąsiai nėrė į vandenį. Ištraukęs nelaimėlį ir sulaukęs medikų, moksleivis išėjo namo.

Policininkų klausiamas vyras aiškino, kad „nuo tilto jį kažkas nustūmė“. Tačiau net keletas liudininkų patvirtino, kad jokių pašalinių žmonių greta vyro nelaimės metu nebuvę, todėl greičiausiai jis nušoko. Medikams vyras pasisakė esantis Stasys, sąmoningai atsakė ir į kitus klausimus.

„Veikiausiai pilnatis paveikė, greičiau ateitų kita Mėnulio fazė...“ – prasitarė nelaimės vietoje buvę pareigūnai. Jie prisiminė ir prieš kelias dienas Kaune įvykusias kitas dvi nelaimes. Penktadienį mirtinai susižalojo nuo Vytauto Didžiojo tilto nušokęs ir ant betoninio grindinio nukritęs 40-metis, o šeštadienį iš Nemuno ištraukti moters palaikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai