Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 20

Ieškome kiaulių: kai atšyla oras, pakyla noras – pėdkelnėmis kloti Tauragės miškai

Tauragės rajono Papušynės kaimo miškuose tarp medžių raizgosi ne voratinkliai, o apatinis trikotažas bei moteriškos pėdkelnės. Tiksliau, visa jų kolekcija. Tokį vaizdą atsiuntė tauragiškė Indra, kuri, kaip ir kiti 15min skaitytojai, aktyviai dalyvauja mūsų socialinėje kampanijoje „Ieškome kiaulių“. Moteris juokauja, jog tai puikiai iliustruoja pavasarį užplūstančias hormonų audras.
Pėdkelnės bei apatinis trikotažas Tauragės miške
Pėdkelnės bei apatinis trikotažas Tauragės miške / Indros Uginčienės nuotr.

„Atšyla oras – pakyla noras. Iš dainos žodžių neišmesi, bet į mišką visad spėsi... O gal taip žymimas takas? Visa pėdkelnių kolekcija. Nerankiojau jų. Apžiūrėjau, kad ne mano dydis – palikau“, – šmaikščiai radinius miške apibūdino tauragiškė.

Pėdkelnės kabo už Papušynės kaimo, netoli pamiškėje esančios poilsiavietės. Keliuko, vedančio į Ridikiškes, pašonėje.

„Dar ir trilitrinio stiklainio duženos likusios. Nesaugo moterys rūbelių. Viskas per tas žibuokles“, – šyptelėjo Indra.

O gal kažkas trofėjus savo kabina? Belieka spėlioti, kokias paslaptis saugo šio miško medžiai. Išties, atšyla oras, pakyla noras.

Pamatėte šiukšles ar šiukšlintojus? Praneškite 15min

Kviečiame nelikti abejingiems ir sugėdinti šiukšlinančius kiauliukus: nufotografuokite ar nufilmuokite gamtoje ar viešoje vietoje aptiktas šiukšlių krūvas ir atsiųskite jas 15min redakcijai el. paštu ieskome@15min.lt.

Nepamirškite pateikti kuo detalesnį vietos aprašymą – galbūt ji ir išduos šiukšlinantį kaltininką? O gal kiaulintoją padės atpažinti ir šiukšlių krūvoje esanti informacija: laiškai ar sąskaitos su adresais, nuotraukos ar kita informacija? Nufotografuokite ir atsiųskite mums ir tai.

O gal patys pasirūpinsite išvalyti jūsų mieste ar rajone prišiukšlintą vietą? Atsiųskite nuotrauką, kaip tvarkote aplinką. Kiaulintojus – gėdinsime, švarintojams – dėkosime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas