Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 04

Po skandalo dėl „Kitokių pasikalbėjimų“ laidos traukiasi A.Dulkio patarėja A.Šuksta

„Šiandien atsistatydinu iš ministro Arūno Dulkio patarėjos pareigų. Prisiimu atsakomybę už esamas ir galimas pasekmes, kurias sukėlė mano priimti sprendimai dėl SAM komunikacijos“, – rašoma pranešime spaudai.
Aistė Šuksta
Aistė Šuksta / SAM nuotr.

„Laida „Kitokie pasikalbėjimai“ pasiekė žmones, kurių įprastais žiniasklaidos kanalais būtume nepasiekę. Mano pareiga buvo organizuoti ir koordinuoti visą komunikacijos procesą, todėl prisiimu atsakomybę už visas sudedamąsias jo dalis.

Apgailestauju, kad mano sprendimai sukėlė neigiamas reakcijas visuomenėje. Neturėjau jokių ketinimų pasielgti netinkamai nė vienos iš dalyvaujančių pusių atžvilgiu.

Tikiu tuo, ką daro ministras. O mano tolimesnis buvimas komandoje pradėtų kenkti numatytiems darbams.

Dėkoju visai SAM komandai už sunkų darbą ir neblėstančią viltį, kad mums visiems pavyks išsaugoti kuo daugiau sveikų žmonių. Linkiu sėkmės“, – pranešime spaudai cituojama A.Šuksta.

15min primena, jog už tai, kad „Kitokių pasikalbėjimų“ laidoje pasirodytų sveikatos apsaugos ministro visuomeninis patarėjas Edgaras Kulikauskas, dar žinomas „Ciniško chirurgo“ pseudonimu, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) laidos kūrėjams skyrė 9,9 tūkst. eurų.

Tai paaiškėjo penktadienį.

M.Bertulis tuomet pareiškė, kad paprašė Sveikatos apsaugos ministerijos nepervesti jam pinigų, kadangi sąskaita dar nebuvo apmokėta.

SAM patvirtino, kad pinigai laidos kūrėjams nebus sumokėti. Ministerijos teigimu, pripažįstama, kad pirkimo dokumentuose nebuvo įtraukta sąlyga paslaugos tiekėjams nurodyti, kad laida apmokėta SAM lėšomis, ir tai buvo klaida.

A.Šuksta sveikatos apsaugos ministro politinio pasitikėjimo komandoje pradėjo dirbti pernai gruodžio viduryje, kai A.Dulkys tapo ministru.

Ji į Sveikatos apsaugos ministeriją atėjo iš Valstybės kontrolės, kuriai anksčiau yra vadovavęs A.Dulkys.

Ten ji dirbo Komunikacijos skyriuje, anksčiau yra dirbusi Tarptautinių ryšių ir Personalo skyriuose.

Ji taip pat yra dirbusi farmacijos kompanijos „Forans“ personalo skyriuje, vykdančiąja prodiusere kompanijoje „Telekoms TV“, televizijos kompanijos „T Link sprl“ įgaliotąja atstove.

A.Šuksta Klaipėdos universitete yra įgijusi žurnalistikos bakalauro laipsnį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas