Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš gyvūnų prieglaudos naktį pavogtas sergantis šuo: prašo pagalbos

Iš gyvūnų globos organizacijos „Lesė" penktadienio vakarą dingo sergantis šuo.
Pavogtas šuo
Pavogtas šuo / Lesės nuotr.
Temos: 2 Lesė, VšĮ Šuo

Kaip spaudai išplatintame pranešime nurodo organizacija, apie 22 valandą vakaro prieglaudos kameros užfiksavo, kaip nepažįstamas asmuo iš prieglaudos voljero išsivedė šunį Lordą. Veiksmas vyko Buivydiškėse, Vilniuje.

„Labai prašome pamačius šunį nufotografuoti situaciją ir nedelsiant pranešti mums šiuo numeriu: +370 605 33452 arba skambinti 112! Grąžinusiems Lordą atsilyginsime.

Lesės nuotr./Pavogtas šuo
Lesės nuotr./Pavogtas šuo

Situacija išties rimta, nes net nenutuokiame, kas šiuo metu vyksta su Lordu, kurioje lokacijoje jis yra bei kokiomis sąlygomis laikomas.

Savanoriai ir darbuotojai neriasi iš kailio, kad išsiaiškintų bent situacijos užuomazgas, tačiau kol kas pastangos bevaisės. Įsivaizduokite, kokiame strese yra gyvūnas, turintis būti nepažįstamoje aplinkoje bei nežinantis, kas jo laukia. Dar vakar šuo buvo savo mylimų žmonių rate ir gerai pažįstamoje vietoje, o dabar jo pasaulis pakrypo visiškai kita linkme.

Taip pat svarbus momentas, kad šuo yra sergantis ir be medikamentų gali neišgyventi. Labai viliamės, kad Lordas grįš pas mus, privalome išgelbėti šunį kuo greičiau!“ – nurodo „Lesė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi