Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Išskirtinis vasaros pasiūlymas – trijų mėnesių prenumerata vos 1,49 Eur

Portalas 15min pasitinka vasarą su išskirtiniu prenumeratos pasiūlymu – trijų mėnesių prenumerata visą vasarą kainuos tik 1,49 Eur.
15min mobli programėlė
15min
Temos: 1 Vasara

Prenumeratos dar nebandžiusiems skaitytojams yra puiki proga už gerą kainą tris mėnesius mėgautis prenumeruojamu turiniu – išskirtiniais straipsniais, tiriamosios žurnalistikos turiniu, analizėmis bei protą lavinančiais testais.

„Šis pasiūlymas vasaros laikotarpiu grįžta antrus metus iš eilės. Praėjusiais metais daug mūsų skaitytojų džiaugėsi galimybe įsigyti trijų mėnesių prenumeratą už labai gerą kainą, todėl šiemet nusprendėme tai pakartoti.“ – komentavo 15min Rinkodaros, vystymo ir prenumeratos vadovė Gabrielė Burbienė.

Kaip teigė G. Burbienė, nors vasarą skaitytojai mėgaujasi geru oru ir atostogomis, bet naujienas savo telefonuose vis tiek nuolat tikrina. O ir ši vasara bus išskirtinai aktyvi, tad netrūks naujienų iš Europos Parlamento rinkimų, Olimpiados, Europos futbolo čempionato, Dainų šventės bei kasdienių įvykių.

Daugiau informacijos ir prenumeratos sąlygos – čia.

Portalas 15min priklauso lietuviško kapitalo bendrovei UAB „15min“. Įmonei taip pat priklauso spausdintiniai žurnalai „Žmonės“, „Legendos“ ir „Ji“. UAB „BNS“ yra UAB „15min“ dukterinė įmonė, kuriai priklauso to paties pavadinimo naujienų agentūra BNS, kuri yra didžiausia Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas