Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jaunuolis Vilniuje pavojingai žygiavo Mindaugo tilto arkomis: ar taip galima elgtis?

15min skaitytojas rugsėjo 1-ąją Vilniaus centre užfiksavo neįprastą vaizdą – jaunuolis žygiavo Mindaugo tilto arkomis. Vilniaus miesto savivaldybė įspėja, kad gyventojai, pastebėję tokį elgesį, turėtų nedelsiant skambinti 112.

Vaizdo įraše, filmuotame iš automobilio, matyti, kaip jaunas vaikinas su kuprine lipa viena iš tilto arkų, o paskui pasileidžia ja bėgti žemyn.

Iš vaizdo aišku, kad tuo metu, kai jaunuolis pasileido į žygį, tiltu vyko intensyvus eismas – matomi ir stovintys, ir važiuojantys automobiliai.

„Važiuoju su automobiliu ir matau, kaip 10-mečiai bėga per Mindaugo tiltą, greičiausiai švenčia rugsėjo 1-ąją! Gerai būtų jų tėvams tai pamatyti“, – rašė vaizdo įrašu pasidalinęs 15min skaitytojas.

Vilniaus miesto savivaldybės atstovas spaudai Gabrielius Grubinskas 15min pabrėžė, kad pamačius tokį elgesį būtina nedelsiant skambinti tarnyboms.

„Įtariant, kad asmuo, lipdamas ant tilto konstrukcijų, siekia padaryti žalą sau ar kitiems, būtina pranešti Bendruoju pagalbos telefonu 112“, – teigė savivaldybės atstovas.

Mindaugo tilto arkos nuo pat jo pastatymo traukia ekstremalių pojūčių mėgėjus, norinčius ant jų užlipti. Panašių incidentų būna kasmet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas