Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 26

Jonavos policijos pareigūnams – nauja sporto salė

Jonavos policijos komisariate antradienį perkirpta simbolinė juostelė – atidaryta nauja sporto salė, kurioje – įvairūs treniruokliai, svarmenys, stalo teniso ir biliardo stalai. 
Nauja sporto salė Jonavos policijos komisariate
Nauja sporto salė Jonavos policijos komisariate / Kauno apskrities VPK nuotr

„Skaičiau, kad naujai išrinktas Jonavos meras ketina dalyvauti „Ironman“ varžybose, tad suteiksime galimybę jam čia treniruotis“, – juokavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas.

Nauja sporto salė įrengta pradėjus komisariato pastato atnaujinimo darbus. Iki šiol Jonavos pareigūnai galėjo lankytis gerokai pasenusioje ir komisariato rūsyje buvusioje salėje. Naujoji erdvė – ketvirtajame pastato aukšte.

Kauno apskrities VPK nuotr /Nauja sporto salė Jonavos policijos komisariate
Kauno apskrities VPK nuotr /Nauja sporto salė Jonavos policijos komisariate

Kaip sakė Jonavos policijos viršininkas Šarūnas Martinkėnas, prisidėti prie idėjos sutiko ir Lietuvos policijos departamentas, ir Jonavos miesto savivaldybė.

Bendrai salės įrengimas kainavo apie 36 tūkst. eurų. 15 tūkst. skyrė Jonavos savivaldybė, 21 tūkst. – policijos departamentas.

„Generalinis komisaras akcentuoja, kad pareigūnai turi turėti sąlygas sportuoti.

Natūralu, kad patalpos, kurios buvo, buvo jau senos ir atgyvenusios. – seni treniruokliai, nebuvo ventiliacijos. Todėl po renovacijos atnaujinti patalpas buvo sveikintina idėja“, – kalbėjo D.Žukauskas.

Kauno apskrities VPK nuotr /Nauja sporto salė Jonavos policijos komisariate
Kauno apskrities VPK nuotr /Nauja sporto salė Jonavos policijos komisariate

Pasak Jonavos mero Eugenijaus Sabučio, nors Jonavos policija priklauso ir yra pavaldi Kauno apskrities policijos komisariatui, tačiau finansiškai nutarta šią iniciatyvą paremti, mat dauguma dirbančių Jonavos policijos yra jonaviečiai. „Tai yra mūsų bendruomenės nariai“, – sakė E.Sabutis.

Kauno apskrityje sporto salės yra Kaišiadorių, Kėdainių policijos komisariatuose, o Kauno policijos pareigūnai sportuoti eina į kriminalinės policijos biurą bei jų mokymo centrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas