Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
06 16

Kauniečiams pabodo bergždžiai laukti – gatvės duobes ėmė lopyti savo jėgomis ir lėšomis

Romainiuose verda intensyvūs gatvių remonto darbai. Uždarius vienas atkarpas, nuo eismo srautų kenčia kiti keliai. Vieni jų jau tapo sunkiai pravažiuojamais, – vengdami duobių, automobiliai raizgosi lyg gyvatėlės. Pasak vietos gyventojų, savivaldybė tik sugebėjo pastatyti kelio ženklą, tad neapsikentę laukimo, jie ėmėsi taisyti gatvę patys savomis rankomis.
Romainių gyventojai patys ėmė lopyti duobes gatvėje
Romainių gyventojai patys ėmė lopyti duobes gatvėje / Skaitytojos Aušros nuotr.

Į 15min kreipėsi Romainių gyventoja Aušra N., pareiškusi, kad žymusis ženklas „Kaunas tvarkosi“ aplenkia jų Romainių gyvenvietę.

Ji atsiuntė vienos pagrindinių – Lubinų gatvės, nuotraukų, kuriose atsispindi, kaip automobiliai, bandydami išengti duobių, vinguriuoja trimis eilėmis.

Videokadras/Gatvė Romainiuose
Videokadras/Gatvė Romainiuose

Lubinų gatvėje, pasak Aušros, eismas dar labiau suintensyvėja, kai yra laikinai uždaromos atkarpos remontuojant Romainių gatvę.

„Tuo metu, kai darytos nuotraukos, dar nebuvo ir mamų su vežimėliais, kurios dažnai čia vaikšto. Bet matosi kelkraštyje vaikai“, – platesnį paveikslą nubrėžė Aušra.

Tik pastatė ženklą

Anot kaunietės, jei dėl remonto darbų uždaro kitas Romainių gatves, ši gatvė tampa pagrindine – per ją važiuoja autobusai, mikroautobusai ir sunkvežimiai.

VIDEO: Vengdami duobių Lubinų gatvėje, vairuotojai priversti vingiuoti gyvatėle

„Viskas, ką savivaldybė sugebėjo padaryti, tai pastatyti kelio remonto ženklus, kurie stovi 3 mėnesius, bet niekas nieko nedaro. Tikėtina, dėl nuolatinių gyventojų skundų pastatė tiesiog tą kelio darbų ženklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas