Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 13

Kauno konservatoriams vadovaus Paulius Lukševičius

Pirmadienį vykusioje Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Kauno skyrių sueigos konferencijoje naujuoju Kauno skyrių sueigos pirmininku išrinktas Kauno savivaldybės tarybos opozicijos lyderis Paulius Lukševičius, kuris pakeitė kadenciją baigusią Seimo narę, buvusią Švietimo, mokslo ir sporto ministrę Jurgitą Šiugždinienę.
Paulius Lukševičius
Paulius Lukševičius / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

J.Šiugždinienė neseniai pasitraukė iš ministrės pareigų po to, kai kilo abejonių dėl jos išlaidų anksčiau dirbant Kauno taryboje.

Kaip skelbiama konservatorių išplatintame pranešime spaudai, naujasis sueigos pirmininkas akcentavo pasirengimo artėjančiam rinkimų ciklui svarbą.

„Dėkoju partijos bendruomenei už parodytą pasitikėjimą, artėja svarbus 2024-ųjų metų rinkimų etapas, kuriam atsakingai pradėsime ruoštis jau dabar. Vienu pagrindinių tikslų matau partijos atvirumą miesto bendruomenei, jos problemoms ir poreikiams. TS-LKD Kaune visada buvo, yra ir bus jėga, kovojanti už Kauno ir valstybės interesus“, - teigė P.Lukševičius.

Konferencijos metu patvirtinta ir naujojo sueigos pirmininko komanda – pirmuoju pavaduotoju paskirtas TS-LKD frakcijos Kauno miesto savivaldybės taryboje seniūnas Martynas Prievelis, pavaduotojais tapo Rasa Duobaitė-Bumbulienė, Gediminas Macijauskas, Agnė Andreikėnienė, Edita Barščiauskaitė-Paunksnė, Kristina Motiejūnaitė, Arminas Liubinas bei Laurynas Vilkas.

Nuo 2019 metų P.Lukševičius yra Kauno miesto savivaldybės tarybos narys, 2020-2021 metais buvo Žemės ūkio viceministru. Iš šių pareigų pasitraukė dėl asmeninių priežasčių.

2023 metais vykusiuose savivaldos rinkimuose Kaune buvo TS-LKD sąrašo lyderis.

Kaip įvardija BNS, 2015-2017 metais P.Lukševičius buvo bendrovės „Kauno kranai“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, valdybos narys. 2012-2015 metais – šios įmonės valdybos pirmininkas. Prieš tai jis dirbo Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūros direktoriumi.

Šiuo metu TS-LKD Kauno skyrių sueigą sudaro 8 skyriai, kuriems priklauso beveik 1500 narių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas