Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 25

Ketvirtuoju Vilniaus vicemeru paskirtas komunikacijos mokslų specialistas A.Šileris

Vilniaus taryba trečiadienį pritarė Laisvės partijos nario, komunikacijos mokslų specialisto Arūno Šilerio kandidatūrai į vicemerus.
Arūnas Šileris
Arūnas Šileris / Asmeninio albumo nuotr.

A.Šilerio kandidatūrą palaikė 35 politikai, prieš buvo ir susilaikė po septynis.

„Arūnas Šileris kuruos bendrojo ugdymo skyrių, įskaitant visą infrastruktūros plėtrą. Kitaip tariant, visą mokyklų darbotvarkę“, – per posėdį sakė Vilniaus meras Valdas Benkunskas.

Anot jo, iki šiol už visą švietimą buvusi atsakinga vicemerė Donalda Meiželytė „lieka su ikimokykliniu ugdymu, jaunimo skyriumi ir sporto skyriumi arba sporto ir jaunimo sritimis“.

A.Šileris tarybos posėdyje kalbėjo apie skaitmeninio raštingumo lygio gerinimą, skaitymo skatinimo programą, gerą emocinę savijautą mokyklose, dėmesį užsienio kalbų mokymuisi, tarptautinio bakalaureato programą.

Šiuo metu savivaldybėje dirba trys vicemerai: konservatorių deleguoti už sveikatos, socialinių reikalų, naktinės ekonomikos ir kultūros klausimus atsakinga Simona Bieliūnė ir už miesto plėtrą, žemėtvarką, infrastruktūrą ir transportą atsakingas Andrius Grigonis, taip pat Laisvės partijos atstovė D.Meiželytė. Jai paskirtos ikimokyklinio, bendrojo ir neformaliojo ugdymo sritys, jaunimo reikalai bei sporto ir sveikatinimo klausimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas