Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
03 15 /16:07

Klaipėdos „Akropoyje“ buvo uždarytas „Delano“: kalti parazitai

„Vakarų ekspreso“ skaitytojai informavo, kad ketvirtadienį uždarytas Klaipėdos „Akropolyje“ esantis „Delano“ savitarnos restoranas. Lankytojus prie įėjimo pasitinka informacija, kad įstaiga nedirba dėl techninių kliūčių. Penktadienį, apie 16 val. pranešta, kad restoranas atvertas vėl.
Klaipėdos „Akropolio“ viename restoranų aptikta tarakonų
Klaipėdos „Akropolio“ viename restoranų aptikta tarakonų / 15min.lt nuotr.

Informacijos pasiteirauta „Delano“ restorano Klaipėdoje vadovybės.
Kokios gi tos techninės priežastys, kurios privertė uždaryti dienos metu populiarų restoraną? Tačiau buvo pakartota ta pati frazė, kad restoranas nedirba dėl techninių kliūčių.

Paprašius patikslinti, kokios tos kliūtys... Atsakymas buvo paprastas „Geros jums dienos“. Neapvyko sužinoti ir kada „Delano“ vėl planuoja pradėti dirbti.

Nepavyko daigiau sužinoti ir „Akropolio“ informacijos skyriuje. Ten atsiliepusi mergina tikino, kad neturi tokios informacijos, jog Delano nedirba. Klaipėdos „Akropolio" vadovybė taip pat atsisakė komentuoti situaciją ir pasiūlė kreiptis į „Delano“.

„Akropolis Group“ nuotr./Klaipėdos Akropolis
„Akropolis Group“ nuotr./Klaipėdos Akropolis

Ratas užsidarė, tačiau portalą pasiekė žinia, kad restoraną uždaryti privertė Valstybinės maisto ir veterinarinės tarnybos specialistai.
Tarnyba artimiausiu metu žada pateikti oficialų komentarą. O apsilankius pačiame „Akropolyje“ sklinda kalbos, kad dėl Delano uždarymo kalti tarakonai. Po kol kas tarakonų kaltės nepavyko nei patvirtinti, nei paneigti.

Penktadienį gautas oficialus patvirtinimas, kad „Delano“ buvo uždarytas dėl tarakonų.

Oficialiame atsakyme portalui rašoma: „Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) Priežiūros departamento Klaipėdos apygardos priežiūros skyrius, kovo 12 d. gavę vartotojo pranešimą, dėl galimai UAB Delano (Taikos pr. 61, Klaipėda) restorane esančių kenkėjų, atliko neplaninį patikrinimą.

Patikrinimo metu, kenkėjai užfiksuoti restorano gamybos zonose, sandėliavimo patalpoje, maisto produktų atleidimo vietoje.

Priimtas sprendimas dėl ūkio subjekto veiklos sustabdymo iki atskiro VMVT sprendimo, kai bus patikrinta, kad trūkumai pašalinti“.

Penktadienį apie 16 val. restoranas išplatino žinią: "Mūsų restorane VMVT nustatė pažeidimą, nedelsiant ėmėmės visų priemonių jo pašalinimui. Šiuo metu, po pakartotinio VMVT patikrinimo, restorano veiklą jau esame atnaujinę. Su tarnyba bendradarbiaujame, turime planą kaip veiksime, kad pažeidimas ateityje nebepasikartotų, ir šio plano laikomės".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas