Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 29

Klaipėdos meras V.Grubliauskas susirgo koronavirusu

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas sekmadienį pranešė susirgęs koronavirusu.
Vytautas Grubliauskas pranešė susirgęs koronavirusu
Vytautas Grubliauskas pranešė susirgęs koronavirusu / V.Grubliausko feisbuko paskyros nuotr.

„Vakar po pietų, pajautęs lengvą silpnumą, slogos simptomus bei nei iš šio, nei iš to atsiradusį kosulį, nusprendžiau pasitikrinti ir atlikti COVID-19 testą. Deja, bet atsakymas buvo teigiamas...“, – feisbuke rašo uostamiesčio meras.

V.Grubliauskas rašo, kad, nors pilna vakcinacijos schema buvo paskiepytas prieš keturis mėnesius ir laikėsi visų rekomendacijų, visgi koronavirusas buvo stipresnis.

„Esu absoliučiai įsitikinęs, kad būtent skiepai ir užtikrina pakankamai lengvą infekcijos formą bei eigą, nors...prie lovos traukia, tai irgi tiesa.

Tad nedvejodamas besąlygiškai teigiu – tik vakcina gali padėti išvengti klastingos infekcijos, ir tik vakcinavimas, neabejotinai palengvina ligos formą bei eigą. Po ligos nedvejodamas nei akimirkos, kai tik mano amžiaus grupės žmonėms bus galima skiepytis trečiąja vakcinos doze, būtinai pasinaudosiu tokia galimybe.

Virusui nėra neįveikiamų, bet neįveiktų dar yra daug, tad susimąstykite ir nedvejokite dėl skiepo naudos, būtinumo ir prasmės. Būkite sveiki, saugokite save ir kitus“, – rašo Klaipėdos meras.

Dieną prieš pranešdamas, jog užsikrėtė koronavirusu, meras dirbo – lankėsi viešbutyje „Amberton Klaipėda“ vykusioje patyčių prevencijai skirtoje LGBT+ konferencijoje „Spalvos“.

Praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 396 nauji koronaviruso atvejai, nuo šios infekcinės ligos mirė septyni žmonės – šeši iš jų buvo nepaskiepyti, sekmadienį pranešė Statistikos departamentas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas