Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 06

Klaipėdos rajonas į Lymaną išsiuntė paramos pilną greitosios automobilį

Klaipėdos rajonas į savo miestą partnerį – Lymaną – išsiuntė greitosios pagalbos automobilį ir krovininį autobusiuką kaip paramą. Ukrainą pasieks ir labdara – elektros generatoriai, benzininiai pjūklai, pagalvės ir kitokie daiktai. Gruodį tokiai paramai buvo pritarusi rajono taryba.
Į Lymaną Ukrainoje iš Gargždų iškeliavo krovininis autobusiukas ir greitosios pagalbos automobilis, pilnas paramos kariaujančiai tautai.
Į Lymaną Ukrainoje iš Gargždų iškeliavo krovininis autobusiukas ir greitosios pagalbos automobilis, pilnas paramos kariaujančiai tautai. / Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

„Džiaugiuosi, kad priemonės, reikalingos Ukrainos žmonių gelbėjimui, infrastruktūros atkūrimui jau visai netrukus atsidurs mūsų partnerių rankose. Tai ne pirmoji ir ne paskutinė parama. Prieš pusę metų Lymanui buvo perduoti du automobiliai, kurie naudojami iki šiol. Taip pat išsiųsta reikalingiausių vaistų siunta. Artimiausiu metu ruošimės pirkti ir šiukšliavežę bei vandens cisterną, palydovines interneto stotis – tai, ko prašo Lymanas. Pasikartosiu, kad prie Ukrainos kovos su teroristine valstybe mes prisidėsime, kuo galėsime. Ir tai darysime, kol Ukraina laimės“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.


UAB „Vlantana“ pasirūpino paramos pervežimu, UAB „Farmveta“ perdavė tris 5 kW elektros generatorius, V. Gilvonausko individuali įmonė perdavė 6 grandinius pjūklus, taip pat padovanojo megztų kojinių bei antklodžių, „Caritas“ perdavė žvakučių.

Vasarą Klaipėdos rajono savivaldybė į Limaną išsiuntė paramos už maždaug 50 tūkst. eurų. Buvo perduoti du automobiliai, kurie naudojami iki šiol. Taip pat išsiųsta reikalingiausių vaistų siunta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas