Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 07 20

Koronavirusu susirgo Tauragės „Registrų centro“ darbuotojas

Penktadienį koronavirusas nustatytas Tauragės „Registrų centro“ darbuotojui. Tai jau devintasis ligos atvejis Tauragėje. Kiti aštuoni sirgusieji šiuo metu laikomi pasveikusiais.
Registrų centras
Registrų centras / Registrų centro nuotr.

„Atliekame epidemiologinį tyrimą, renkame kontaktus. Žinome tik tiek, kad žmogus dalyvavo šeimos šventėje, bendravo su sergančiuoju ir užsikrėtė. Kol kas izoliuotis dėl šio atvejo privalės 14 kontaktą turėjusių žmonių – 10 kolegų ir 4 šeimos nariai. Sąrašas gali padidėti baigus epidemiologinį tyrimą“, – sakė Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Tauragės skyriaus atstovė Albina Urbutienė.

Pirmadienį „Registrų centre“ klientai neaptarnaujami, nors patalpos buvo dezinfekuotos jau šeštadienį. Nuo antradienio filiale laikantis saugos priemonių bus įvestos naujos darbo taisyklės darbuotojams ir rekomendacijos klientams.

Kaip praneša Nacionalinis visuomenės centras, liepos 20 d. 9 val. duomenimis Lietuvoje patvirtintų ligos atvejų skaičius šoktelėjo iki 1947. Šiuo metu koronavirusu sergančių žmonių – 254, naujų atvejų registruota 15, mirė 80 žmonių, 81 žmogus yra saviizoliacijoje. Nuo birželio 1 d. registruoti 75 įvežtiniai atvejai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas