Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

KUL Onkologijos ir hematologijos klinikai vadovaus Alvydas Česas

Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) Onkologijos ir hematologijos klinikos vadovu tapo Alvydas Česas. Jis laimėjo viešąjį konkursą penkerių metų kadencijai ir pareigas pradės eiti nuo rugsėjo 10 dienos.
Alvydas Česas
Alvydas Česas / KUL nuotr.

Kaip praneša ligoninės administracija, iki šiol A. Česas vadovavo KUL Onkologijos chemoterapijos skyriui. Specialistas yra vienas tų, kurie prisidėjo, kad mūsų įstaigoje teikiama pagalba atitiktų pasaulinius standartus.

„Drąsiai galima sakyti, kad Alvydas – vienas stipriausių šalies onkologų chemoterapeutų. Jo dėka KUL pacientai gydomi pažangiausiais metodais ir technologijomis. Džiaugiuosi, kad šis žmogus, turėdamas tiek daug tarptautinės, nacionalinės patirties ne tik praktiniame, bet ir akademiniame, tarptautiniame lygyje vadovaus klinikai. Pas mus ir šiandien onkologinė pagalba yra labia aukšto lygio, bet neabejoju, kad Alvydui vadovaujant, ji tik dar labiau stiprės. Regiu labai šviesią šios klinikos ateitį”, – sako KUL generalinis direktorius dr. Audrius Šimaitis.

Naujai išrinktas klinikos vadovas džiaugiasi kolegų palaikymu ir turi aiškią klinikos viziją bei planą, kaip sieks dar labiau gerinti paslaugų prieinamumą, plėsti kompleksinę pagalbą pacientams.
Ilgalaikę onkologinių pacientų stebėseną vykdys ne tik onkologai chemoterapeutai, bet ir kitų sričių patyrę specialistai.

„Viskas, ką darome, yra orientuota į pacientą. Tam, kad jis gautų geriausią ir kokybiškiausią gydymą. Žengiame inovatyvios bei personalizuotos medicinos link. Glaudžiai bendradarbiausime su stipriu KUL Molekulinės genetikos centru. Kuo toliau, tuo labiau diagnozuojant ir gydant onkologines ligas stiprės genetikos mokslo įtaka, galėsime užkirsti ligai kelią”, – apie perspektyvas pasakojo specialistas.

Pasak daugiau nei tris dešimtmečius gydytoju onkologu chemoterapeutu dirbančio A.Česo, KUL turi visas galimybes teikti aukšto lygio onkologines paslaugas, kokios teikiamos kitose šalies ar Europos klinikose. KUL teikiama visapusiška pagalba – nuo diagnozės iki kompleksinio gydymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas