Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 09

Kupiškio rajono merui pratęstas nušalinimas nuo pareigų

Teismas patenkino Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorės prašymą ir Kupiškio rajono merui Dainiui Bardauskui pratęsė nušalinimo nuo pareigų terminą 3 mėnesiams.
Dainius Bardauskas
Dainius Bardauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Specialiųjų tyrimų tarnybos Panevėžio valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl korupcinio pobūdžio nusikalstamų veikų Kupiškio rajono savivaldybėje. D.Bardauskui yra pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo tarnyba. Tyrimui vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė.

Ikiteisminiam tyrimui vadovaujanti prokurorė kreipėsi į teismą dėl D.Bardauskui nušalinimo nuo pareigų termino pratęsimo, kad būtų greičiau ir nešališkiau ištirtos nusikalstamos veikos, kurias jis galimai padarė būdamas valstybės tarnautoju, vykdydamas savo tiesiogines tarnybines funkcijas, susijusias su jo užimamomis pareigomis.

Panevėžio apylinkės teismo Panevėžio rūmų nutartimi Kupiškio rajono meras lieka nušalintas nuo pareigų iki balandžio 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas