Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 08 27

Kur iš tiesų žmonai pasipiršo Gitanas Nausėda? Tai nutiko ne Baltijos kelyje

Prezidentas Gitanas Nausėda iki šiol viešai yra papasakojęs dvi skirtingas istorijas apie tai, kur ir kaip pasipiršo savo žmonai Dianai Nausėdienei. Penktadienį Katedros aikštėje švenčiant Baltijos kelio trisdešimtmetį prezidentas leido suprasti žmonai pasipiršęs Baltijos kelyje – taip suprato ir prezidento kalbą aprašiusios žiniasklaidos priemonės. Tačiau daugiau kaip prieš metus G.Nausėda apie savo piršlybas pasakojo visai kitaip. Prezidentūra 15min patikslino, kad iš tiesų prezidentas būsimosios žmonos rankos paprašė ne Baltijos kelyje.
Diana Nausedienė ir Gitanas Nausėda
Diana Nausedienė ir Gitanas Nausėda / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Penktadienį sostinėje griaudėjo Baltijos kelio trisdešimtmečio renginiai, kuriuose dalyvavo ir prezidentas G.Nausėda.

Kalbėdamas Katedros aikštėje prezidentas prisiminė savo dalyvavimą Baltijos kelyje.

„Automobilyje sėdėjo mano būsimoji žmona Diana. Su ja mes apsikeitėme žiedais ir susikabinome rankomis ir štai laikomės trisdešimt metų“, – sakė prezidentas.

Tai išgirdusi renginio vedėja Edita Mildažytė neslėpė susijaudinimo.

„Čia yra sužadėtuvių istorija! Ponia Diana, prašome į sceną, – nuostabos neslėpė E.Mildažytė. – Mes net nežinojom! Audringi plojimai – kaip mes mėgstam tokias istorijas.“

Prezidentas jos nepataisė bei nieko nepatikslino – į sceną užlipus Dianai Nausėdienei, prezidentas su žmona susikibo rankomis.

Tai buvo jos salono, ant jos salono sofos. Aš tiesiog pasakiau: ar nori su manim vargti visą gyvenimą?

Tačiau kiek daugiau nei prieš metus dar tik būsimasis prezidentas G.Nausėda savo sužadėtuvių istoriją pasakojo visiškai kitaip.

2018 metų birželio 25 dieną žurnalas „Žmonės“ savo Youtube paskyroje pasidalijo savo laida „9 klausimai“, kurioje nuskambėjo klausimas apie tai, kokios buvo G.Nausėdos piršlybos.

„Negalėčiau pasakyti, kad buvau labai romantiškas. Nė velnio aš ten nebuvau romantiškas. Tai buvo jos salono, ant jos salono sofos. Aš tiesiog pasakiau: ar nori su manim vargti visą gyvenimą? Tai aišku, kad niekas taip turbūt nesiperša arba daugelis peršasi sakydami, aš tau ten tą, trečią, ketvirtą padovanosiu“, – žurnalo laidoje kalbėjo G.Nausėda.

VIDEO: „Žmonių“ žurnalo interviu su G.Nausėda

Tai atitinka istoriją, kurią 2015 metais portalui delfi.lt pasakojo D.Nausėdienė.

„Natūraliai pribrendome santuokai, o pasipiršo Gitanas netradiciškai. Paprastai vyrai merginoms žada aukso kalnus, o Gitanas paklausė, ar aš pasiryšiu su juo kartu visą gyvenimą vargą vargti. Kaip čia atsisakysi tokio gero pasiūlymo. Aišku, kad sutikau“, – minėtam portalui pasakojo ji.

Prezidento patarėjas: prezidentas susižadėjo visai netrukus po Baltijos kelio

Pirmadienį 15min pasiteiravo prezidentūros, kuri istorija yra tikra.

Prezidento patarėjas Antanas Bubnelis 15min atsiųstame komentare teigė, kad prezidentas penktadienį kalbėdamas Katedros aikštėje akcentavo tai, kad prieš 30 metų vykęs susikabinimas rankomis buvo lemtingas – tiek Lietuvai, Latvijai ir Estijai, kai susikabino šių šalių piliečiai.

„Tiek ir jam pačiam su būsimąja žmona Diana, su kuria kartu jis stovėjo Baltijos kelyje. Su Diana Prezidentas susižadėjo visai netrukus po Baltijos kelio. O susituokė jie jau kitąmet – 1990-aisiais“, – pabrėžė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas