Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 02 10

Nemokamai pasitikrinti dėl COVID-19 kviečiami sugrįžtinantieji į darbą nuo pirmadienio

Pagal laipsniško taikomų karantino režimo ribojimų keitimo planą ir leidus tam tikrą veiklą nuo vasario 15 d., gyventojai kviečiami nemokamai išsitirti dėl COVID-19, rašoma pranešime spaudai.
Mobilus koronaviruso patikros punktas
Mobilus koronaviruso patikros punktas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Pagal laipsniško taikomų karantino režimo ribojimų keitimo planą ir leidus tam tikrą veiklą nuo vasario 15 d., prieš pradedant darbą kviečiame nemokamai išsitirti dėl COVID-19 ir taip apsaugoti ne tik save, bet ir klientus.

Net jeigu nejaučiate jokių koronavirusui būdingų simptomų, Jūs galite sirgti besimptome forma ir taip platinti virusą kitiems“, – skelbiama Vyriausybės kanceliarijos pranešime.

Nuo rytojaus, vasario 11 d., registruotis į tyrimą gali prekybos, grožio ir sporto paslaugų specialistai, taip pat šias veiklas vykdantys įmonių darbuotojai, tiesiogiai dirbantys su klientais.

„Kviečiame išsitirti ir raginame būti pilietiškus – taip saugoti klientus ir visus asmenis savo aplinkoje. Laiku nustačius koronavirusą ir izoliavusis, virusą galima valdyti. Leiskime atsigauti verslui ir darbuotojams grįžti į savo darbo vietas“, – rašoma pranešime.

Išsitirti galima užsiregistravus el. būdu svetainėje www.1808.lt, pasirinkus „PGR profilaktiniai tyrimai tikslinėms grupėms“ arba skambinant trumpuoju numeriu 1808.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas