Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 29

Laikinas žiedas supykdė: Klaipėdos rajono gyventojai parodė, ką galvoja

Sparčiai besiplečiančio Klaipėdos rajono gyventojai įžūliai parodė, kaip vertina laikiną sprendimą eismo srautams suvaldyti. Baltais dažais išpiešta žiedinė sankryža jau pirmą naktį buvo apipiešta – kažkas nupiešė vyrišką lytinį organą. Nors po poros dienų piešinio nebebuvo matyti, sprendimas dėl žiedo ir toliau kritikuojamas.
Klaipėdos rajono gyventojai parodė, kaip vertina naująją sankryžą.
Klaipėdos rajono gyventojai parodė, kaip vertina naująją sankryžą. / 15min.lt skaitytojo nuotr.

Klaipėdos rajonas – stipriai besiplečianti savivaldybė. Tačiau tai turi kainą – išaugusius transporto srautus į Klaipėdą.

Dar vieno prekybos centro – „Lidl“ – atidarymas tapo tarsi lakmuso popierėliu. Jau pirmąją dieną tapo aišku, kad neišspręstas esminis klausimas dėl transporto srauto reguliavimo.

Slengiuose, Piligrimų gatvėje, naują parduotuvę atidariusios „Lidl Lietuva“ bendrovės atstovai pabrėžė, kad infrastruktūrai gerinti šioje vietoje buvo investuota apie 400 tūkst. eurų. Sutartis su Klaipėdos rajono savivaldybe įpareigojo „Lidl Lietuva“ sutvarkyti Piligrimų gatvės atkarpą, pasirūpinti naujais šaligatviais, perėja ir apšvietimu.

Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Sparčiai augančių Slengių gyventojai piktinasi, kad rajonui sparčiai augant infrastruktūra nevystoma.
Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Sparčiai augančių Slengių gyventojai piktinasi, kad rajonui sparčiai augant infrastruktūra nevystoma.

Tačiau Dangaus gatvė, kuri ir būna užkimšta transporto priemonių, priklauso įmonei „Via Lietuva“, anksčiau vadintai Lietuvos automobilių kelių direkcijai. Jos atstovų teigimu, ateityje sankryžoje atsiras šviesoforas ir papildomos eismo juostos. Žiedas – baltais dažais nuspalvintas apskritimas – tik laikina priemonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius