Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laikinuoju konservatorių frakcijos Seime seniūnu paskirtas J.Razma

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos Seime laikinu seniūnu penktadienį paskirtas Jurgis Razma.
Jurgis Razma
Jurgis Razma / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip skelbia TS-LKD, dėl nuolatinio frakcijos vadovo bus sprendžiama kitame frakcijos posėdyje.

Naujojo seniūno konservatoriams prireikė iš pareigų ketvirtadienį pasitraukus Andriui Vyšniauskui, dėl kurio teisinės neliečiamybės panaikinimo į Seimą kreipėsi generalinė prokurorė Nida Grunskienė.

Anot partijos, A.Vyšniausko siūlymu frakcijos nariai vienbalsiai nusprendė inicijuoti neeilinę Seimo sesiją artimiausiu metu ir joje palaikyti Seimo nario teisinės neliečiamybės panaikinimą.

Prokurorai prašo naikinti parlamentaro teisinę neliečiamybę, kad galėtų pateikti jam įtarimus dėl Marijampolės savivaldybės lėšų pasisavinimo būnant tarybos nariu.

Pasak prokuratūros, A.Vyšniauskui gresia įtarimai piktnaudžiavimu, dokumentų klastojimu ir sukčiavimu, atsiskaitant už jo, kaip Marijampolės savivaldybės tarybos nario, patirtas išlaidas.

Pats A.Vyšniauskas tvirtina esąs šokiruotas jam mestų įtarimų ir mano nepadaręs jokio nusižengimo. Jis pranešė stabdantis narystę TS-LKD, pasitraukiantis iš frakcijos ir Teisės ir teisėtvarkos komiteto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi