Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 05

Laisvės alėjoje tvorų labirintuose besiblaškantys kauniečiai reikalauja nuorodų

Kauno Laisvės alėjos rekonstrukcija toliau kaina aistras. Šį kartą nepasitenkinimą išreiškė kauniečiai, priversti klaidžioti laikinų tvorų labirintais.

Į 15min.lt redakciją kreipėsi kaunietė Irutė. Moteris skundėsi, o tuo pačiu ir klausė, ar nebūtų įmanoma rekonstruojamoje Laisvės alėjos dalyje įrengti rodykles, informuojančias, kaip įveikti remontuojamą atkarpą.

Problemą pripažino ir rekonstruojamoje atkarpoje esančių įmonių darbuotojai. Pasak jų, neretai klientai, kurie į Laisvės alėją užsuka rečiau, tiesiog klaidžioja gaišdami laiką.

„Šį rytą atėjo moteris, kuri sakė pusvalandį ieškojusi, kaip pas mus patekti. Dalis tvoros buvo nuardyta, todėl klientė užėjo į akligatvį, buvo apšaukta čia dirbančių vyrų, kurie liepė eiti ratais“, – pasakojo fotolabarotarijos darbuotoja Nijolė.

15min.lt filmuotoje medžiagoje matyti, jog atėjus Gedimino gatve nuo K.Donelaičio gatvės pusės, pasukus dešiniau kelionės maršrutas veda į niekur ir tenka nemažai paėjėti, kad sugrįžtum į teisingą kelią. 

Darbus atliekanti UAB „Autokausta“ informavo, kad pastaruoju metu darbai keliasi į Nepriklausomybės aikštę. 

„Tvoros yra mobilios ir šiuo metu jos yra perstatinėjamos. Tai laikinas nepatogumas. Nauji informaciniai ženklai jau yra užsakyti. Nuorodos tikrai bus“, – žadėjo „Autokaustos“ atstovas Algirdas Valinskas.

VIDEO: Pasivaikščiojimas rekonstruojamos Laisvės alėjos labirintais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito