Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 03 29

Lazdijų politikai susipešė dėl kelio per savivaldybės tarybos narės parduotuvę ir seniūnės kiemą

Penktadienį vykusiame Lazdijų rajono savivaldybės tarybos posėdyje ilgiausiai buvo diskutuojama dėl sprendimo projekto, kuriuo savivaldybė ketino prisidėti savo lėšomis prie vieno iš rajoninio kelio asfaltavimo darbų.
Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narė Daiva Ambrazevičienė
Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narė Daiva Ambrazevičienė / Asm. archyvo nuotr.

Paaiškėjo, kad pradėti asfaltavimo darbus ketinama nuo tos atkarpos, kuri eina per Šeštokų seniūnijos seniūnės Lijanos Audzevičienės sodybą Mikniškių kaime. 

Tas pats asfaltas bus nutiestas ne tik per vietos seniūnės kiemą, bet ir pro Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narės Daivos Ambrazevičienės šeimos turimą maisto prekių parduotuvę tame pačiame kaime. 

Pati politikė nusišalino nuo klausimo svarstymo.

Tačiau salėje likę D.Ambrazevičienės kolegos sukėlė tikrą turgų. Opozicijos atstovai iš Jungtinės socialdemokratų frakcijos Jonas Matulevičius ir Romas Apanavičius spaudė valdančiuosius konservatorius šio sprendimo projektą įvertinti antikorupciniu požiūriu. 

Pastarieji atsikirto jokios korupcijos nematantys.

Po balsavimo pritarta Lazdijų rajono savivaldybės administracijos rengiamam projektui „Kelio Nr. 3-41 Šeštokų seniūnijoje rekonstrukcija”. Numatoma bendra projekto vertė 424 791,09 Lt, jis finansuojamas iš Susisiekimo ministerijos lėšų. 

Lazdijų rajono savivaldybė prisidės iki 10,5 proc. (44603,06 Lt) visų tinkamų finansuoti projekto išlaidų. Asfaltuoti daugiau nei kilometro atkarpa bus pradėta nuo seniūnės ir politikės valdų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas