2009 07 31

Lietuviams šakočiai tampa per brangūs

Šiais metais lietuviai perpus rečiau perka šakočius, todėl jų kepėjai keičia profesiją – kepa ir pardavinėja vėdarus, skelbia dienraštis „Lietuvos rytas“.
Šakotis
Šakotis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Vėdarai

Ignalinos rajone veikiančios įmonės „Romnesa“ vadovas Romualdas Spulis teigia, kad vos per porą mėnesių jų kepamų šakočių paklausa krito perpus. Ieškodama išeities bendrovė nusprendė mestis į vėdarų ir bulvių plokštainių kepimo verslą.

Naujoji „Romnesos“ produkcija tris kartus pigesnė nei šakočiai, bet auganti jos paklausa šiuo metu gelbsti įmonę ir net padeda plėstis – teko priimti naujų darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis