Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 31

„Mes ne prieš, bet...“: I.Šimonytė yra Č.Juršėnas, nauja ministrė be aplinkos ir S.Skvernelis be kalbos

Ketvirtadienio podkastą „Mes ne prieš, bet..“ žurnalistai Ginas Dabašinskas ir Raimundas Celencevičius pradėjo nuo gripo epidemijos, nes Ginas, pasirodo, jaučiasi taip, lyg sirgtų.

Bet kalba greit pakrypo link Sauliaus Skvernelio anglų kalbos, jo pasiūlytos kandidatės į aplinkos ministrus, šešėlinės ekonomikos, Ukrainos prezidento rinkimų, kurių reitingų lyderiu tapo komikas. O tarp viso šito – ilga G.Dabašinsko įžvalga apie tai, kas yra šių prezidento rinkimų favoritai. Jei įdomu, kodėl Ingrida Šimonytė yra Česlovas Juršėnas, Gitanas Nausėda – vietinis Valdas Adamkus, o Saulius Skvernelis – Dalia Grybauskaitė ir Rolandas Paksas viename, klausykitės.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito