Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 11 03

Mindaugas Sinkevičius iš ūkio ministro aukštumų bando nusileisti į „Jonavos vandenis“

Po socialdemokratų partijos sprendimo palikti valdančiąją daugumą iš ūkio ministro posto pasitraukęs partijos vicepirmininkas Mindaugas Sinkevičius kol kas nebeplanuoja nacionalinės karjeros ir bando įsitvirtinti gimtojoje Jonavoje, kur iki tapdamas ūkio ministru ėjo mero pareigas.
Mindaugas Sinkevičius
Mindaugas Sinkevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Neseniai vedęs 33 metų M.Sinkevičius kol kas šeimos lizdą planuoja sukti Jonavoje, o ne Vilniuje. Nacionalinė karjera M.Sinkevičiui nesusiklostė: jis pralaimėjo Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininko rinkimus Gintautui Paluckui, o po partijos sprendimo palikti valdančiąją koaliciją nesusiviliojo premjero Sauliaus Skvernelio raginimu rinktis ne partiją, o postą bei paliko pareigas.

Į Jonavą iš Vilniaus grįžęs M.Sinkevičius darbą bando susirasti namuose. Portalas jonavoszinios.lt penktadienį praneša, kad bendrovė „Jonavos vandenys“ paskutinę dieną sulaukė trijų kandidatų, norinčių užimti direktoriaus vietą.

Pasak jonavoszinios.lt, pirmasis reikiamus dokumentus pristatė šiuo metu niekur nedirbantis M.Sinkevičius. Kandidatas turi vadybos ir verslo administravimo bakalauro kvalifikacinį laipsnį, teisės bakalaurą. marketingo ir vadybos magistro kvalifikacinį laipsnį, yra socialinių mokslų srities (vadybos krypties) daktaras.

Jo konkurentai – taip pat buvęs ilgametis Jonavos rajono savivaldybės meras, dabartinis bendrovės „Jonavos paslaugos“ direktoriaus pavaduotojas daugiabučių administravimui Bronislovas Liutkus bei Jonavos tarybos narys, buvęs Jonavos rajono vicemeras, šiuo metu UAB „Investicinių sprendimų grupė“ direktorius Remigijus Osauskas.

M.Sinkevičius taip pat siekia grįžti į Jonavos rajono savivaldybės tarybą. Vyriausioji rinkimų komisija M.Sinkevičiaus prašymu atkūrė jo vietą rinkiminiame sąraše. Į tarybą jis grįžtų, jei kuris nors su socialdemokratų sąrašu į tarybą išrinktų politikų nuspręstų atsisakyti mandato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas