Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ministerija rekomenduoja piliečiams atsisakyti kelionių į Bangladešą

Užsienio reikalų ministerija rekomenduoja nevykti į Bangladešą, o šiuo metu ten esančius ragina būti atsargius, domėtis žiniasklaidoje skelbiama informacija apie padėtį šalyje ir laikytis atokiau nuo viešų renginių, masinio susibūrimo vietų, demonstracijų, išlikti budriems ir apsvarstyti išvykimo iš šalies galimybę, rašoma Ministerijos pranešime spaudai.

Po masinių antivyriausybinių protestų, pasibaigusių smurtu ir aukomis bei ministrės pirmininkės atsistatydinimu, Bangladešo kariuomenė perėmė šalies kontrolę, situacija šalyje išlieka nestabili.

VIDEO: Atsistatydinus premjerei, Bangladeše per keršto išpuolius žuvo 109 žmonės

Jei šiuo metu esate Bangladeše, rekomenduojame nedelsiant užsiregistruoti svetainėje užpildant kelionės registracijos formą, kad prireikus galėtume su jumis susisiekti dėl konsulinės pagalbos.

Prireikus konsulinės pagalbos, prašome kreiptis į Lietuvos Respublikos ambasadą Indijos Respublikoje el. paštu amb.in@urm.lt arba telefonu +91 11 4313 2202.

Taip pat primename, kad Lietuvos piliečiai dėl konsulinės informacijos gali kreiptis visą parą veikiančiu Užsienio reikalų ministerijos telefonu +37052362444 arba el. paštu pilieciai@urm.lt

Užsienio reikalų ministerija rekomenduoja parsisiųsti programėlę „Keliauk saugiai“ ir gauti aktualią konsulinę informaciją, ministerijos pranešimus, esant krizinei situacijai užsienio šalyje: iOS, Android, bendra nuoroda.

Informacija apie „Keliauk saugiai“ ir konsulinę pagalbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi