Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 05 04

Motociklininkai Kaune ketvirtadienį susirinko į tradicinę vietą – Karaliaus Mindaugo prospektą

Ketvirtadienio vakarą Kaune Karaliaus Mindaugo prospekte esančioje „Lukoil“ degalinėje pirmą kartą šį sezoną vėl susirinko keli šimtai greičio mėgėjų „britvininkų“.
Ketvirtadienio vakaras Kaune
Ketvirtadienio vakaras Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Didžiausio miestiečių nepasitenkinimo sulaukiantys dėl keliamo triukšmo ir triukų demonstravimo gatvėje, šį kartą drausmingi motociklininkai socialiniame tinkle „Facebook“ iš anksto išplatino žinią, kad nebus toleruojami tie, kurie pažeidinėja nustatytą tvarką – nesilaiko Kelių eismo taisyklių, trukdo kitiems eismo dalyviams, demonstruoja pavojingus triukus gatvėje.

Netrukus prie prospekto susirinko ir nemaža minia smalsuolių, kurie lūkuriavo – bene pamatys važiuojantį ant vieno rato motociklą ar kitą įdomų reginį. Jiems teko gerokai palaukti, o kad laikas neprailgtų, vaikinai ir merginos šnekučiavosi, gėrė kavą, alų. Pagaliau už kantrybę jiems buvo atlyginta – kai kuriems britvininkams neišlaikė nervai ir jie gatve „prasikošė“ ant vieno rato.

Daugiau incidentų pavyko išvengti – nuolat patruliavo policijos pareigūnai, prospekte buvo iškabinti ženklai, draudžiantys palikti automobilius.

15min.lt jau rašė, kad „britvininkai“ rinktis Karaliaus Mindaugo prospekte leidimo iš savivaldybės nėra gavę. Jie bandė svarstyti įvairius galimus variantus, tačiau susitikimai su policijos pareigūnais, savivaldybės valdininkais ir politikais, kaip ir kasmet, nebuvo vaisingi.

VIDEO: Karaliaus Mindaugo prospektas 2012-ųjų gegužės 3 d. vakarą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas