Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nacionalinio susivienijimo sąrašą Seimo rinkimuose ves Vytautas Sinica

Politinė partija Nacionalinis susivienijimas paskelbė, jog partijos sąrašą artėjančiuose Seimo rinkimuose ves politologas Vytautas Sinica. Kaip nurodoma paskelbtame pranešime, visas sąrašas ir galutinis eiliškumas bus paskelbtas artimiausiomis dienomis. Jame ir Nacionalinio susivienijimo steigėjai Vytautas Radžvilas, energetikos ekspertas Almantas Stankūnas, Marius Markuckas, ir nauji veidai – advokatas Dominykas Vanhara, žurnalistė Jolanta Mažylė, istorikas Gintautas Terleckas ir kiti.
Vytautas Sinica
Vytautas Sinica / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Einame į rinkimus kaip vienintelė iš tiesų konservatyvi, nuosekliai provakarietiška, demokratiška ir tautinė partija, kuriai rūpi, kad amžiams išliktų lietuviška Lietuva. Dabartinei valdžiai Lietuvą pavertus masinės imigracijos šalimi ir visiškai atsisakius šeimų stiprinimo politikos, tautos ir valstybės išlikimas vėl, kaip jau buvo mūsų istorijoje, tapo svarbiausiu egzistenciniu iššūkiu.

Esame tikri, kad Lietuva gali išlikti tik jeigu valstybė bus vienodai teisinga visiems savo piliečiams, jeigu bus gerbiama ir saugoma lietuvių kalba ir istorija, nebus palikti likimo valiai regionai ir visiems piliečiams bus suteikta tikra laisvė – visų pirma ekonominė – netrukdomai kurti savo gyvenimus ir kartu valstybę.

Esame pasiruošę įgyvendinti šią laisvos, darnios ir veržlios lietuviškos Lietuvos viziją ir kviečiame į talką visus, kas jai pritaria“, – pranešime spaudai cituojamas Vytautas Sinica, praėjusiais metais vedęs Nacionalinio susivienijimo sąrašą į Vilniaus miesto tarybą.

Seimo rinkimai vyks spalio 13 dieną.

Nacionalinis susivienijimas birželį vykusiuose Europos Parlamento rinkimuose surinko 3,7 proc. rinkėjų balsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi