Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 03 29

Naujais konteineriais aprūpinta Vilijampolė skęsta šiukšlėse – „Kauno švara“ pripažįsta klaidą

Kauno Vilijampolės gyventojai niršta: pastačius naujus atliekų konteinerius, situacija tapo blogesnė nei buvo iki tol. Kai vieni kauniečiai džiaugiasi saule, kiti temato šiukšlių kalnus. Už atliekų išvežimą atsakinga UAB „Kauno švara“ pripažino, kad tai – įmonės klaida.
Perpildyti šiukšlių konteineriai Kauno Vilijampolėje
Perpildyti šiukšlių konteineriai Kauno Vilijampolėje / Skaitytojos nuotr.

Viena Vilijampolės gyventoja 15min redakcijai atsiuntė nuotrauką, kaip atrodo naujieji, šiukšlių maišuose skęstantys atliekų konteineriai. Tokia situacija, pasak jos, susidarė Varnių gatvės 37-uoju numeriu pažymėto daugiabučio kieme.

„Kituose kiemuose vaizdas dar blogesnis. Neries krantinėje taip pat susikaupę šiukšlių kalnai. Mokame po 6,98 euro, o sutarties aš savo akyse nesu mačiusi. Iki tol šiukšles veždavo kiekvieną rytą arba bent kas antrą dieną. O dabar stovi jau kelios savaitės ir niekas neatvažiuoja“, – piktinosi moteris.

„Kauno švaros“ Atliekų tvarkymo skyriaus vadovas Rimas Grigonis 15min pripažino, kad problema išties egzistuoja. Pasak jo, susiklosčiusi situacija – įmonės klaida.

„Praleistas adresas maršrute ir atliekos liko neišvežtos. Siunčiamas ekipažas situacijai sutvarkyti ir atliekoms išvežti. Tai daroma šiandien. Taip pat vadybininkas, atsakingas už atliekų išvežimą Vilijampolės mikrorajone, pratikrins kuruojamą teritoriją, kad įsitikintų, jog ir kitur nėra kažko panašaus. Atsiprašome gyventojų už nepatogumus ir labai tikimės supratingumo“, – teigė R.Grigonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas