Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 20

„Neišlaikė nervai“: A.Valinskas paaiškino G.Landsbergio kandžias replikas seneliui

„Neišlaikė nervai, ir problema ta, kad jų vadovams taip nutinka labai dažnai“, – taip konservatorių pirmininko Gabrieliaus Landsbergio reakciją į senelio, buvusio valstybės vadovo Vytauto Landsbergio pastabas įvertino laidų vedėjas, buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas.
Arūnas Valinskas ir Gabrielius Landsbergis
Arūnas Valinskas ir Gabrielius Landsbergis

Daugelį partijos bendražygių nustebinęs ginčas įvyko per Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų tarybos posėdį.

G.Landsbergiui akivaizdžiai nepatiko, kai V.Landsbergis paragino skirti didesnį dėmesį etikos klausimams, primindamas Monikos Navickienės ir čekiukų skandalus.

G.Landsbergis atkirto, kad „profesoriui reikėtų atminties supurtymo“, nes seneliui Europos Parlamente esą „parlamentinės lėšos nebuvo svetimos“.

Jis pridūrė, kad konservatorių patriarchas gali situaciją vertinti paviršutiniškai, nes „žmogus yra nutolęs nuo kasdienio bendruomenės darbo, gal iš antraščių susidaro kažkokį įspūdį. Nieko labai šokiruojančio neišgirdau“.

Kuris Landsbergis situaciją vertina adekvačiau?

15min studijoje šio ginčo šaknis A.Valinskas įvertino diskusijoje su Žinių radijo žurnalistu Aurimu Peredniu. Jie taip pat pasidalijo įžvalgomis apie tai, kaip partiją paveiks Monikos Navickienės skandalas, ką darys Ingrida Šimonytė ir kaip gali baigtis ginčas dėl G.Landsbergio ambicijų tapti eurokomisaru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius