Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 03

Nemaloni staigmena iš čiaupo Kaune: „Pagalvojus, kad gėriau kavą, net supykino“

Šeštadienio rytas kauniečiui Žilvinui apkartino nuotaiką visai dienai. Dėl to kaltas vanduo, o tiksliau juodas vanduo, kurio vyras nepastebėjęs atsigėrė.
Vandens spalva K.Griniaus gatvės daugiabutyje
Vandens spalva K.Griniaus gatvės daugiabutyje / Žilvino nuotr.

Į redakciją kreipėsi kaunietis Žilvinas. Vyras norėjo pasidalinti su kitais skaitytojais istorija, kuri jam nutiko ankstyvą šeštadienio rytą.

„Atsikėlęs visada pasidarau kavos. Taip buvo ir šį rytą. Po vandens čiaupu pakišau virdulį. Prisipyliau vandens. Papusryčiavau užsigerdamas kava, o tada į dušą“, – savo ryto ritualais daliJosi Žilvinas.

Vonioje atsukęs vandenį vyras sutriko – iš čiaupo bėgo juodas vanduo. Nuėjęs į virtuvę atsukęs čiaupą išvydo tokios pačios spalvos vandenį kaip ir vonioje – juodą.

„Net bloga pasidarė, juk prieš kelias akimirkas viriau kavą iš tokio vandens“, – prisipažino vyras.

Pasak jo, jokių pranešimų apie planuojamą vykdyti vandentiekio remontą K.Griniaus gatvėje, šalia daugiabučio, kuriame gyvena, nebuvo.

Žilvinas neabejoja, kad sužinoti, kodėl staiga pradėjo bėgti nešvarus vanduo, nepavyks, tad papasakoti apie nemalonų nutikimą nusprendė tam, kad nenukentėtų daugiau žmonių.

„Kauno vandenys“ – savaitgaliais jokios informacijos

Gauti informacijos iš „Kauno vandenų“ atstovų nepavyko. Atstovas ryšiams su žiniasklaida šeštadieniais nedirba. Tiesa, „Kauno vandenys“ turi budintį avarinės tarnybos telefoną. Bandome skambinti juo norėdami pasiteirauti, ar šis rytas nebuvo išskirtinis pranešimais dėl nešvaraus vandens miesto vandentiekyje.

Viskas ėjosi sklandžiai – nemokama telefono linija, signalas geras, iš meniu punkto pasirinkom temą, išklausėme pranešimo apie įrašinėjamą pokalbį. Galiausiai net atsiliepė malonus vyriškas balsas. Tačiau iliuzija netruko subliūkšti. Vos prisistačius, kad skambinama iš 15min, ragelyje pasigirdo darbuotojo monologas, kad jis su žiniasklaida nebendraus, po to buvo tiesiog numestas ragelis, taip ir nespėjus pasiteirauti, ar nebuvo Kaune vandentiekio gedimų, apie kuriuos derėtų informuoti kauniečius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas