Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 24

Paaiškino V.Blinkevičiūtės pareiškimą: ji taip elgiasi labai sąmoningai

„Jei socialdemokratai laimės rinkimus, su prezidentu formuosiu Vyriausybę“, – tokį Vilijos Blinkevičiūtės pažadą šią savaitę išgirdo Lietuvos rinkėjai. Ar Vyriausybę ji formuotų užimdama premjerės pareigas, ar likdama Europarlamente? Šį klausimą 15min studijoje išnarstė laidų vedėjas buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas ir Žinių radijo žurnalistas Aurimas Perednis.
Vilija Blinkeviciute / BNS nuotr.
Vilija Blinkeviciute / BNS nuotr.

Įsibėgėjant Seimo rinkimų kampanijai, socialdemokratai supranta, kad rinkėjus patraukti stipriausia politikė yra V.Blinkevičiūtė, ir partijai svarbu rodyti jos lyderystę.

Būtent todėl skelbdama rinkimų programą partija paskelbė jos pareiškimą. „Jei žmonės socialdemokratams Seimo rinkimuose suteiks didžiausią pasitikėjimą, kartu su prezidentu formuosiu socialiai atsakingą, telkiančią bei veiklią Vyriausybę“, – taip skamba V.Blinkevičiūtės žodžiai.

Šiame sakinyje pabrėžiamas bendradarbiavimas su G.Nausėda, išryškinamos programinės gairės, tačiau ne mažiau svarbu, ko jame nėra – jame nėra pažado, kad V.Blinkevičiūtė imtųsi ministrės pirmininkės pareigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas