Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 28

Pacientės kaltinimų sulaukusi Kauno gydytoja pasiteisino: ji žemino mane kolegų akyse

LSMU Kauno ligoninėje atliekamas tyrimas dėl incidento, birželio 14 dieną įvykusio tarp vienos pacientės ir gydytojos. Kaunietė tikina, kad medikė prieš pat operaciją iš jos pareikalavo pinigų, nors procedūra 100 proc. kompensuojama. Laukdama tyrimo išvadų, pacientė sulaukė ligoninės rašto, kuriame ir apskųstos gydytojos pasiaiškinimas. Jis moterį šokiravo.
Kauno ligoninėje medikė reikalavo kyšio
Skundžiamasi, kad Kauno ligoninėje medikė reikalavo kyšio / BNS ir 123RF nuotr.

Birželio 20 dieną 15min publikavo istoriją apie galimą neteisėtą pinigų reikalavimą iš pacientės „Kauno ligoninėje prieš operaciją medikė paprašė pacientės pinigų: informacija perduota STT“.

Istorijoje pasakojama apie tai, kad birželio 14 dieną siuntimą turinčiai kaunietei Astai (vardas pakeistas, tikrasis vardas ir pavardė redakcijai yra žinomi) LSMU Kauno ligoninėje turėjo būti atlikta regą trikdančių akių vokų rekonstrukcijos operacija, tačiau prieš pat ją medikė V.S., anot pacientės, paprašė pinigų – 300 eurų.

Kadangi moteris neturėjo tiek grynųjų, pasiūlė susimokėti bankine kortele. Tokį pasiūlymą medikė atmetė, paaiškinusi, kad „užlūžusi mokėjimų sistema“, ir liepė pacientei palaukti laukiamajame.

Anot Astos, nesumokėjus prašytų 300 eurų grynaisiais, operacija staiga virto mokama – pareikalauta susimokėti 1329 eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas