Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 10 22

Panevėžio socialdemokratus į rinkimus ves ir politikas, ir garsi dviratininkė

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Panevėžio skyrius susirinkime reitingavo kandidatus 2023 metų savivaldos rinkimuose. Panevėžio socdemų susirinkime dalyvavo ir Europos Parlamento narys Juozas Olekas.
Simona Krupeckaitė
Simona Krupeckaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pirmasis sąrašuose skyriaus pirmininkas, Panevėžio miesto tarybos narys Ramūnas Vyžintas, kuris ir ves partiečius į 2023 metų savivaldos rinkimus. Beje, jis yra ir kandidatas į Panevėžio miesto merus.

Pasak LSDP Panevėžio skyriaus pirmininko, 2023 metų rinkimų į savivaldybių tarybas ir merų pareigas sąrašui vadovaus skyriaus pirmininkas.

„Sąrašuose esu pirmas. Antras – Panevėžio miesto Tarybos narys Andrius Busila, trečias – Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Kazimieras Armonavičius, ketvirta – Lina Rasikevičienė, penkta – garsi dviratininkė Simona Krupeckaitė, nors nėra partijos narė, bet sutiko dalyvauti rinkimuose. Be to, sąrašuose yra ir buvęs Muzikinio teatro vadovas Vidmantas Kapučinskas. Iš viso sąraše yra 30 kandidatų, kurie dalyvaus savivaldos rinkimuose“, – sakė R. Vyžintas ir teigė, kad socdemai pajėgūs užpildyti visą Panevėžio miesto Tarybą, kurioje kitoje kadencijoje dirbs 27 politikai.

LSDP Panevėžio skyraus pirmininkas priminė, kad jau patvirtintas 2023 metų savivaldos rinkimuose kandidatu merų rinkimuose.

„Rugsėjo pabaigoje Jonavoje vyko LSDP partijos konferencija, kurioje ir buvau patvirtintas kandidatu mero rinkimuose. Džiaugiuosi, kad savivaldos rinkimuose Panevėžio sąrašuose dalyvauja moteris. Jos sudaro 57 proc. sąrašo, o vyrai – 43 proc. Jauniausiam dalyviui – 21 metai, o vyriausiam – 83 metai“, – pateikė statistinius duomenis R. Vyžintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas