Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 09 23

Panevėžyje dėl įlūžimo pavojaus uždaryta Ramygalos gatvės atkarpa

Nors šeštadienį Panevėžyje neiškrito nė lašas lietaus, tačiau vakarop Ramygalos gatvės atkarpa tarp sankryžų su Nemuno bei Beržų gatvėmis buvo apsemta. Taip įvyko dėl vandentiekio avarijos.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Vakarop įvykęs incidentas greitai patraukė miestelėnų dėmesį. Vandens srovė tarsi geizeris ėmė lietis čiurkšle į viršų. Netrukus gatvės atkarpa buvo apsemta, o vandens fontanai pasirodė ir kitose gatvės vietose, taip plaudami gruntą iš po asfalto.

Į įvykio vietą buvo iškviesti įmonės „Aukštaitijos vandenys“ specialistai. Jie nusprendė, kad gatvėje reikia stabdyti transporto priemonių eismą, kadangi su kiekvienu pravažiavusiu automobiliu asfaltas vis labiau linko ir ėmė trūkinėti.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Uždaryti gatvę buvo įpareigoti policijos pareigūnai. Atkarpa, kurioje įvyko vamzdyno avarija, buvo aptverta iš abiejų pusių. Tai gerokai apsunkino į namus sugrįžti norinčių panevėžiečių situaciją. Jiems teko namo brautis aplinkiniais kiemais arba palikti automobilius kiek atokiau.

Taip pat sutriko ir autobusų eismas. Vieninteliai, kurie šiuo incidentu džiaugėsi, tai aplinkiniuose namuose gyvenantys vaikai, ėmę taškytis po purvinas balas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

„Aukštaitijos vandenų“ specialistai patikino, kad vamzdyno avarija yra rimta. Kol vyks remonto darbai, aplinkinių namų gyventojams sustabdytas vandens tiekimas.

Remontas gali užtrukti, mat teks pašalinti sulūžusį asfaltą, surasti, kurioje vietoje trūko vamzdis ir vėl suremontuoti gatvės dangą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?