Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 26

Panevėžyje, dėl sankryžos rekonstravimo, keičiamas miesto autobusų eismas

Nuo kovo 27 d. keičiamos miesto autobusų maršrutų Nr. 3, 3A, 12, 16 ir 1E eismo trasos bei tvarkaraščiai dėl Klaipėdos, Projektuotojų, Dariaus ir Girėno g. sankryžos rekonstravimo.
Autobusas Panevėžyje
Autobusas Panevėžyje / Živilės Večiorkutės / „Jūsų Panevėžys“ nuotr.

3 ir 3A maršruto autobusai kryptimi link „RYO“ eismui apribotą gatvių atkarpą apvažiuos Kniaudiškių ir Vakarine gatvėmis. Atgal į Aguonų g. autobusai važiuos įprasta trasa.

12 maršruto autobusai kryptimi į Pažalvaičių g. (LEZ) važiuos Kniaudiškių, Projektuotojų, Klaipėdos, Nemuno, J.Janonio, Bernatonių, Pažalvaičių gatvėmis. Atgal iš Pažalvaičių g.(LEZ) autobusai važiuos Pažalvaičių, Bernatonių, J.Janonio, Nemuno, Klaipėdos, Žvaigždžių, Kniaudiškių gatvėmis.

16 maršruto autobusai kryptimi į Pažagienius važiuos Molainių, Projektuotojų, Klaipėdos, Nemuno, Parko, Vasario 16-osios, J.Urbšio, Respublikos, Stoties, Marijonų, Smėlynės, J.Basanavičius, Ramygalos gatvėmis. Atgal iš Pažagienių kryptimi į Molainių g. autobusai važiuos Ramygalos, J.Basanavičiaus, Smėlynės, Marijonų, Stoties, Respublikos, J.Urbšio, Vasario 16-osios, Parko, Nemuno, Klaipėdos, Žvaigždžių, Kniaudiškių, Projektuotojų, Molainių gatvėmis.

1E maršruto autobusų galinė stotelė iš Kniaudiškių gatvės laikinai perkeliama į Dariaus ir Girėno gatvę.

Šio maršruto autobusai kryptimi į Konsultacijų polikliniką iš Dariaus ir Girėno g. galinės stotelės važiuos Dariaus ir Girėno, Statybininkų, F.Vaitkaus, Klaipėdos, Nemuno, Parko, Vasario 16-osios, J.Urbšio, Respublikos, Stoties, A.Jakšto gatvėmis.

Atgal iš Konsultacijų poliklinikos kryptimi į Dariaus ir Girėno g. važiuos A.Jakšto, J.Basanavičiaus, Vilniaus, Klaipėdos, F.Vaitkaus, Statybininkų ir Dariaus ir Girėno gatvėmis.

Pakeistas viešojo transporto trasas ir tvarkaraščius rasite www.panevezioautobusai.lt, www.pktransportas.lt arba www.stops.lt/panevezys.

Vairuotojų prašome vadovautis laikinai įrengtais kelio ženklais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas