Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 07 24

Paskutinės minutės pasiūlymas: Jūros šventės naktis Palangoje už beveik 500 eurų

Daugiau nei 400 eurų už naktį Palangoje. Jūros šventės savaitgalį spontaniškai sumąstę keliauti į populiarųjį Lietuvos kurortą turėtų gerokai patuštinti piniginę.
Vakaras Palangos J.Basanavičiaus gatvėje
Vakaras Palangos J.Basanavičiaus gatvėje

Populiarioje nuomos platformoje booking.com vietų pasiūla nakčiai iš šeštadienio į sekmadienį skurdoka – paieška siūlo vos 5 apgyvendinimo įstaigas. Kainos svyruoja nuo 202 iki 489 eurų už naktį.

Tiesa, kai kuriose šių vietų už šią sumą siūlomi išskirtiniai patogumai – ištaigingas dviejų aukštų liuksas su galimybe lankytis SPA. Viena naktis tokiuose apartamentuose kainuos 468 eurus.

Dar brangiau – 489 eurus už naktį apsistoti kainuotų atskiruose apartamentuose su vonia ir virtuve. Pasak nuomotojų, jie yra vos 600 metrų nuo paplūdimio, netoli Palangos skulptūrų parko.

Pigiausiai – už 202 eurus Jūros šventės savaitgalį siūlo apsistoti privatūs nuomotojai. Už šią sumą vienai nakčiai poilsiautojai galės apsistoti kukliame vieno kambario bute, kuriame šalia dvigulės lovos pastatyta dvivietė sofa, yra dušas, šiek tiek virtuvės rakandų.

Vienadienių poilsiautojų kratosi

Paskutinę minutę į Palangą išsiruošę keliautojai gali bandyti laimę apsistoti privačiame sektoriuje – kurorto kiemuose gausu skelbimų apie nuomojamas patalpas.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Kambarių nuoma
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Kambarių nuoma

Deja, ne visi nuomotojai apsidžiaugia sužinoję, kad svečiai planuoja apsistoti taip trumpai.

Kai kurie kambarių nuoma besiverčiantys verslininkai atvirai deklaruoja, kad poilsiautojų nakčiai ar net dviem nepriims.

„Šiandien vakarui vietų jau nėra. Visi kambariai išnuomoti. Vasaros sezonu siūlome užsisakyti kambarius iš anksto ir nuomojame mažiausiai keturioms naktims. Kartais pasitaiko, kad tarp tų rezervacijų būna dienos tarpas, tuomet galime įleisti nuomininkus ir nakčiai, bet taip nutinka labai retai“, – pasakojo viena palangos verslininkė.

Pasivaikščiojus po Palangą, namų languose galima aptikti daugybę skelbimų apie nuomojamą būstą, tačiau visi nuomotojai kaip susitarę kartoja tą patį – vienai nakčiai jie poilsiautojų nepriims. Mažiausiai dviems.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Vakaras Palangos J.Basanavičiaus gatvėje
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Vakaras Palangos J.Basanavičiaus gatvėje

Vėliau, bet pigiau

Tiesa, booking.com platformoje kitam savaitgaliui kambarių pasiūla kiek didesnė. Liepos 31 – rugpjūčio 1 dienomis apsistoti vienai nakčiai pigiausiai galima už 37 eurus. Tiesa, kambario aprašyme iš patogumų nurodyti tik patalynės užvalkalai, o štai dušas ir tualetas keliems kambariams bus bendras.

Brangiausiai vienai nakčiai kitą savaitgalį Palangoje siūloma apsistoti už 355 eurus. Už šią sumą poilsiautojų lauks dviejų miegamųjų apartamentai su terasa, kaip skelbiama aprašyme, įsikūrę vos 300 metrų nuo jūros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas