Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 01 08 /22:20

Penktadienio vakarą Vilniaus daugiabutyje dingus šildymui namo gyventojai šildėsi orkaitėmis

Penktadienį nuo 18 val. Vilniaus Žukausko g. 23 namo gyventojai buvo palikti be šildymo. Kodėl dingo šildymas, neaišku, o į šilumos mazgą niekas įeiti negalėjo – nepavyko susisiekti su namą administruojančia bendrove „Adminsta“. Vis dėlto kiek po 22 val. šildymas vėl atsirado.
Radiatorius
Radiatorius / Kaunas.lt nuotr.

„Šiandien į pavakarę name dingo šildymas. Administruojančios bendrovės autoatsakiklis pranešė, kad jei įvyksta avarija, reikia skambinti į „Grindą“, – pasakojo namo gyventoja Loreta Stakauskaitė. – „Grinda“ atvažiavo operatyviai, bet negali įeiti į šilumos mazgą, nes nėra rakto, nors raktas turėtų būti. Jie bando prisiskambinti „Adminstai“ ir negali. Keistas požiūris bendrovės, kai mes šąlame, o su jais negalima susisiekti.“

Kad pasišildytų moteris įsijungė orkaitę. Iš viso aštuonių aukštų Žukausko gatvėje esančiame name šąla 42 butų gyventojai.

Pasak L.Stakauskaitės, kambaryje vėsu – termometras rodo 18 laipsnių. Kad pasišildytų, moteris įsijungė orkaitę. Iš viso aštuonių aukštų Žukausko gatvėje esančiame name šąlą 42 butų gyventojai.

L.Stakauskaitės teigimu, namo gyventojai jau kuris laikas nepatenkinti „Adminstos“ veikla – namas baigtas statyti maždaug prieš dešimt metų, tačiau atrodo apdriskęs, laiptinės ne visuomet išvalomos, laiptinės durys neužsidaro ir bendrovė jų nepataiso.

„Neoperatyvus ir neūkiškas požiūris – mes skambiname, prašome sutvarkyti, o bendrovė nereaguoja“ , – aiškino L.Stakauskaitė.

„Adminstos“ direktoriui Jonui Ūseliui ir „Vilniaus energijos“ atstovams 15min penktadienio vakarą neprisiskambino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas