Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 24

Plungės miesto jaunimas „+- Selfi festivaliu“ atkreipė dėmesį į ankštas patalpas

Liepos 22 d. aktyvus Plungės jaunimas pakvietė į „+- Selfi festivalį“ atvirame jaunimo centre, įsikūrusiame suaugusiųjų mokykloje. Renginio tikslas – užfiksuoti masinio „selfio“ rekordą, tokiu būdų atkreipiant dėmesį į be galo mažas atviro jaunimo centro patalpas.
 Plungės jaunimas kvietė į „+- Selfi festivalį“
Plungės jaunimas kvietė į „+- Selfi festivalį“
Temos: 1 Plungė

„+ – Selfi festivalio“ metu, Plungės atvirame jaunimo centre, kurį sudaro vos dvi nedidelės patalpos, įsikūrė net penkios salelės. Grožio salelės meistrai vasariškais kvapais viliojo pasidaryti natūralias veido kaukes, keksiukų salelėje vyko gražiausių ir skaniausių keksiukų konkursas, rengti įvairių žaidimų turnyrai ir, be abejo, neapsieita be muzikos.

Kiekvienas turėjo galimybę nors trumpam prisiliesti prie instrumentų prastos muzikos salelėje ir jau renginio pradžioje buvo paskelbta loterija, kurios metu laimėtas rėmėjų įsteigtas prizas – naujutėlaitis planšetinis kompiuteris.

Taip pat suaugusiųjų mokyklos kiemo salelėje įsikūrė Lietuvos šaulių sąjungos Telšių apskrities šauliai ir visi norintys galėjo prisiliesti prie ginklų, bandyti pataikyti į paruoštus taikinius bei paragauti tikros kareiviškos košės.

Renginio pabaigoje visus į vidų sukvietė vakaro svečias žinomas aktorius ir komikas Mantas Stonkus. Jis pasidalino atsiminimais iš savo vaikystės, kaip įstojo į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, nuo ko pradėjo savo karjerą.

Būtent jam buvo suteikta garbė padaryti masinį „selfį“. Besišnekučiuojant su Mantu, išaiškėjo dar viena opi problema bet kuriam Plungės miesto jaunuoliui – atviras jaunimo centras įsikūręs prastoje, toli nuo miesto centro esančioje vietoje: „Važiavau per kažkokius garažus, tai galvojau, jog bet kurią minutę kažkas iššoks ir nusuks „ratlankius“.

VIDEO: +/- SELFI Festivalis

„+ – Selfi festivalio“ tikslas įgyvendintas su kaupu. Vien norinčių gyvai išgirsti Mantą Stonkų buvo tiek daug, kad visi netilpo į atvirą jaunimo centrą, o tie, kuriem visgi pavyko įsisprausti – sėdėjo tiesiog ant žemės: „Jei būtų daugiau vietos – nesišlaistytume pakampėmis!“.

Plungės miesto jaunimas nuoširdžiai tikisi, jog Plungės rajono savivaldybės administracija ir Plungės rajono meras Audrius Klišonis atsižvelgs į jaunimo norus bei pastangas ir jie dar iki 2016-tų  metų įsikurs kitose, erdvesnėse bei arčiau centro esančiose patalpose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito