Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
06 15

Ant kojų besistojantis Pagėgių meras: „Man davė vos 50 procentų“

„Gyvenime, kaip ir kiti, esu kritęs šimtus kartų. Atsistoji ir einu. Na, paskauda gal kiek. Neįsivaizdavau, kad po tokio, atrodo, paprasto paslydimo, pusę metų važinėsiu po ligonines ir dar vaduosiuos iš mirties“, – teigė Pagėgių meras Vaidas Bendaravičius. Po gruodį darbo metu patirtos traumos politikas vis dar gydomas ligoninėse, tačiau viliasi, kad dar šią vasarą sugrįš į savo darbo kabinetą.

Su Pagėgių meru V. Bendaravičiumi pokalbiui susitinkame Palangos reabilitacijos ligoninėje. Į šią ligoninę jis buvo atvežtas antradienį po Kaune atliktos klubo operacijos. Reabilitacijos kursas gali trukti iki pat liepos.

Nedidelės savivaldybės meras pasitinka jau drąsiau mindamas ne kartą operuota koja, bet vis dar pasiramstydamas ramentais.

Į Palangos reabilitacijos ligoninę jis atvyksta antrą kartą. Aplinka jam pažįstama. Aprodo ir nedidelę parduotuvėlę ligoninėje, kur, be užkandžių, spaudos ir būtinųjų priemonių, galima įsigyti ir kavos. Ranka pamoja į nematytą įrankį. „Čia toks daiktas kojinei apsimauti. Turiu ir aš“, – paaiškina jis.

Aurelijos Jašinskienės / 15min.lt nuotr./Pagėgių meras Vaidas Bendaravičius vėl gydomas Palangos reabilitacijos ligoninėje.
Aurelijos Jašinskienės / 15min.lt nuotr./Pagėgių meras Vaidas Bendaravičius vėl gydomas Palangos reabilitacijos ligoninėje.

Meras, prabėgus beveik 3 mėnesiams po „Šilutės TV“ duoto interviu, atrodo kur kas geriau.

Tai pripažįsta ir pats: „Jau dvi dienas nevartoju vaistų nuo skausmo“.

Su Pagėgių meru kalbamės apie jo patirtą traumą, apie kelią per ligonines, tai, kas padėjo išgyti, ir planus, kada sugrįš į darbus.

– Prisiminkime tą lemtingą gruodžio 12-ąją. Kas tądien darbe nutiko?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas