Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 06

Politikui neįtiko Klaipėdos savivaldybės valdininkė

Klaipėdos miesto tarybos narys Viačeslavas Titovas prašo nubausti savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėją Ireną Šakalienę.
Atvirą laišką prezidentei pasirašė ir tarybos narys Viačeslavas Titovas.
Tarybos narys Viačeslavas Titovas. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Politikas priminė savivaldybės Kontrolės komiteto posėdį, kuriame dalyvavo ir I.Šakalienė, ir klaipėdietis Germanas Čepas, aktyviai kovojantis už tvarką miesto paplūdimiuose.

„Kai vyko gelbėjimo stoties veiklos aptarimas, Germanui Čepui buvo suteiktas žodis pasisakyti. Jis išreiškė keletą pastabų dėl galimų finansinių pažeidimų gelbėjimo stoties vadovo veikloje. Tuo pačiu metu gerbiama Irena Šakalienė, kuriai nebuvo suteiktas žodis, pradėjo poną Čepą pertraukinėti bei įžeidinėti. Jos žodžiai, kad šį pilietį reikėtų seniai į ligoninę nugabenti – manau, supratote, apie kokią ligoninę kalbama, nuskambėjo švelniai tariant negražiai“, – pasakojo Lietuvos rusų sąjungai priklausantis politikas.

Anot V.Titovo, valdininkė pažemino ne tik oponentą, bet ir savo, kaip valdininkės įvaizdį. Jis prašo savivaldybės administracijos nubausti I.Šakalienę administracine nuobauda. „Gal ir piniginę baudą skirti už netinkamą elgesį su miesto gyventoju bei jo orumo pažeminimą“, – teigė politikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito