Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 05

Prezidentės Dalios Grybauskaitės dovana Valdui Adamkui gimtadienio proga virto detektyvu

Po gimtadienio lapkričio 3 d. Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus, sulaukęs didelio žiniasklaidos dėmesio, prasitarė, kad liko nepasveikintas valstybės vadovės jau penktus metus iš eilės.
Valdas Adamkus
Valdas Adamkus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

TV3 „Žinios“ praneša, kad prezidento Valdo Adamkaus gimtadienio dovana „pradingo“ lygiai taip pat netikėtai, kaip ir atsirado. O iš tiesų nutiko štai toks nesusipratimas.

V.Adamkaus gimtadienio dieną (sekmadienį) pati prezidentė Dalia Grybauskaitė supakavo dovaną savo Turniškių kaimynui – Valdui Adamkui. Prezidentė dovanojo saldainius ir gėles. Dovaną turėjo pristatyti apsaugos darbuotojai. Įteikdami dovaną V.Adamkui, jie, pasak TV3 šaltinių, pasakė „Sveikinimai gimtadienio proga nuo šefo“. V.Adamkus suprato, kad tai užuomina apie Vadovybės apsaugos departamento „bosą“. Juo labiau kad tie patys vyrai yra saugoję V.Adamkų prieš dešimtmetį. Taigi jokios užuominos apie Dalią Grybauskaitę nebuvo (VAD atstovai savo komentaruose teigia kitaip).

Ir tik kitą dieną išaiškėjo šio detektyvo siužetas. Tuomet prezidentas padėkojo už dovaną ir sakė prisimenantis, kad gavo iš apsaugininkų saldainių ir gėlių.

Pats Valdas Adamkus sako kiekvienais metais kovo 1 d. prezidentei Daliai Grybauskaitei siunčiantis gėlių. Beje, taip pat per apsaugos darbuotojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento