Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 17

Prieš baigdamas darbą Gediminas Kazlauskas viceministrams ir patarėjams skyrė solidžius priedus

Darbą baigęs aplinkos ministras Gediminas Kazlauskas už dvi paskutines darbo ministerijoje savaites savo komandai skyrė solidžius priedus, rašo portalas delfi.lt.
Gediminas Kazlauskas
Gediminas Kazlauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Aplinkos ministerijos portalui pateiktais duomenimis, gruodžio mėnesį priemokas už papildomą darbą gavo 10 ministerijos darbuotojų, bendra šių priemokų suma – 11 tūkst. litų iki mokesčių.

Didžiausias priemokas už gruodžio mėnesį, tai yra už paskutines dvi darbo su G.Kazlausku savaites, gavo du aplinkos viceministrai – dėl galimai neteisėto praturtėjimo Mokesčių inspekcijos ir Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos akiratyje atsidūręs Stanislovas Šriūbėnas bei Aleksandras Spruogis. „Už papildomų užduočių atlikimą“ šie du politikai gavo po 1186 litų iki mokesčių („į rankas“ – po maždaug 960 litų).

Šiek tiek kuklesnius priedus gavo G.Kazlausko patarėjai. Už paskutines savaites su G.Kazlausku dviem patarėjams – Romualdui Petrauskui ir Arūnui Remigijui Zabulėnui – skirta po 842 litus iki mokesčių, patarėjai Kristinai Petkūnienei – 281 litas. Dar 445 litai iki mokesčių priedą gavo jau buvęs G.Kazlausko atstovas spaudai Tomas Beržinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas