Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 13

Remigijaus Žemaitaičio kelionės po Lietuvą: ką jis kalba rinkėjams?

Balandį iš Seimo pats pasitraukęs, taip išvengdamas apkaltos dėl antisemitinių komentarų, Remigijus Žemaitaitis zuja po visą Lietuvą. Kasdien jo darbotvarkėje yra po 2-3 susitikimus su skirtingų Lietuvos miestų ir miestelių gyventojais. Taip jis su savo partija „Nemuno aušra“ ruošiasi Seimo rinkimams. 15min apsilankė R.Žemaitaičio susitikime su rinkėjais Elektrėnuose.
Remigijus Žemaitaitis Elektrėnų bibliotekoje
Remigijus Žemaitaitis Elektrėnų bibliotekoje / 15min nuotr.

Artėjant rinkimams į Seimą 15min žurnalistai ketina lankytis įvairių partijų lyderių susitikimuose su rinkėjais ir pasakoti skaitytojams, kas tuose susitikimuose kalbama bei žadama.

Seimo nario priesaiką sulaužęs ir šiurkščiai Konstituciją dėl antisemitinių komentarų pažeidęs R.Žemaitaitis išvengė apkaltos balandį pats pasitraukęs iš Seimo.

Tokiu būdu jis neprarado teisės dalyvauti artėjančiuose Seimo rinkimuose, kuriuose veda naujai įkurtos partijos „Nemuno aušra“ sąrašą.

Po regionus R.Žemaitaitis keliauja ne tik populiarindamas save, bet ir pristatydamas savo partijos kandidatus vienmandatėse apygardose.

Štai Elektrėnuose jis pasirodė kartu su kandidatu Kaišiadorių-Elektrėnų apygardoje Andriumi Stanislovaičiu ir sąraše esančiu Dainoru Bradausku, kurį 2017 m. tuometinis finansų ministras Vilius Šapoka atleido iš Valstybinės mokesčių inspekcijos vadovo pareigų, gavęs Specialiųjų tyrimų tarnybos medžiagą apie slapta įrašytus jo pokalbius su buvusiu verslo koncerno „MG Baltic“ viceprezidentu Raimundu Kurlianskiu.

Atėjo trys rinkėjai

Ketvirtadienio pavakarę į susitikimą Elektrėnų bibliotekoje vietiniai gyventojai rinkosi itin vangiai. Kaip tvirtino pats R.Žemaitaitis, šiame mieste susitikimas jau ne pirmas, ankstesniuose žmonių susirinkdavę kur kas daugiau – buvę ir apie trys dešimtys. Bet štai šįkart skelbimų buvo išdalinta šimtas, o atėjo tik trys susidomėjusieji.

Apgailestaudamas dėl negausaus dalyvavimo kandidatas skundėsi,

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas