Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rinkimai su 15min: debatai, ekspertų vertinimai ir interaktyvus žaidimas „Seimo orakulas“

Artėjant Lietuvos Seimo rinkimams, naujienų portalas 15min kviečia savo skaitytojus įsitraukti į įvykių sūkurį ir sekti svarbiausias rinkimų naujienas. Kiekvieną dieną kviečiame skaityti išskirtinę analizę, stebėti partijų lyderių debatus ir patiems nubraižyti Seimo rinkimų scenarijų.
Seimo rinkimai 2024 portale 15min
Seimo rinkimai 2024 portale 15min

„Norime padėti skaitytojams geriau suprasti, ko gali tikėtis iš kandidatų, ir tinkamai pasirinkti“, – sako 15min vyriausiasis redaktorius Vaidotas Beniušis.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Vaidotas Beniušis
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Vaidotas Beniušis

15min portale ir jutubo paskyroje rugsėjo 26 ir 29 dienomis bus transliuojami partijų lyderių debatai. Po jų redakcijos žurnalistai su Vilniaus universiteto mokslininkais tikrins išsakytų faktų tikslumą, o debatuotojus vertins politikos ir komunikacijos ekspertai.

Portalas pristato ir unikalų žaidimą – „Seimo orakulas“. Spėlionės tikslas – paskirstyti Seimo rūmų kėdes ir sudaryti naują valdančiąją koaliciją. Tai galimybė nubraižyti Lietuvos politinės ateities scenarijų ir juo pasidalinti su draugais socialiniuose tinkluose.

Spėlionės veikimas itin paprastas: prie pasirinktos partijos pažymėkite kėdžių skaičių, kurį, jūsų manymu, užims konkreti partija naujajame Seime, bei pažymėkite varnelę prie tų partijų, kurios, jūsų nuomone, sudarys valdančiųjų partijų sąjungą – koaliciją. Primename, kad Seimo kėdžių iš viso yra 141, o koalicijai sudaryti reikia bent 71 mandato.

Dalyvaudami spėlionėje ir ja pasidalindami socialiniuose tinkluose su grotažyme #15minrinkimai turite galimybę laimėti prizus! Trys teisingiausiai nuspėję 2024-2028 m. Lietuvos Seimo kadencijos sudėtį laimės elektroninio knygyno patogupirkti.lt 50 Eur vertės dovanų kuponus ir net 10 atsitiktine tvarka išrinktų laimingųjų dalyvių apdovanosime „Alma Littera“ knygomis. Nugalėtojus skelbsime spalio 28 d.

Portalas 15min yra antras pagal skaitomumą naujienų portalas Lietuvoje, kiekvieną dieną pasiekiantis daugiau nei 430 tūkst. unikalių vartotojų ir turintis daugiau nei 1,3 mln. unikalių vartotojų per mėnesį.

Lietuviško kapitalo „15min grupės“ įmonėms priklauso prekės ženklai „15min“, „BNS“, „Žmonės“, „Legendos“, „Ji“, „M-1“, „M-1 Plius“, „Lietus“, „Laluna“, „M-1 Dance“, „Manodaktaras.lt“, „ŽMONĖS Cinema“, „Prenumerata.lt“, „Bookswap LT“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas