Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 02 15

Rinktiniai „The New York Times“ straipsniai lietuviškai – tik 15min skaitytojams

15min stiprina kokybiško ir patikimo turinio pozicijas ir Lietuvos skaitytojams pristato dar iki šiol neregėtą galimybę bene garsiausios amerikiečių žiniasklaidos kompanijos „The New York Times“ rinktinį žurnalistikos turinį skaityti lietuviškai.
Rinktiniai „The New York Times“ straipsniai lietuviškai
Rinktiniai „The New York Times“ straipsniai lietuviškai

Licencija publikuoti atrinktą „The New York Times“ žurnalistinį turinį leis 15min pasiūlyti dar daugiau vertingos informacijos portalo skaitytojams, o ypač – besidomintiems užsienio naujienomis. Tai bus puiki galimybė pažvelgti į pasaulio aktualijas kitu kampu ir praplėsti akiratį. Skaityti rinktinius „The New York Times“ straipsnius lietuviškai galės visi prenumeruojantys 15min mokamo turinio paslaugą MAX. Išskirtiniais atvejais publikacijos pasirodys ir nemokamai visiems portalo skaitytojams.

„The New York Times“ yra viena įtakingiausių ir didžiausių JAV žiniasklaidos kompanijų, pripažinta patikimos informacijos šaltiniu pasaulyje.

„Tai dar vienas turinio stiprinimo žingsnis, kurį galima vertinti kaip mūsų pareiškimą, kad 15min komanda ir toliau nuosekliai siekia būti patikimos žiniasklaidos lydere. Akivaizdu, kad skaitytojų, norinčių mokėti už patikimą informaciją, sparčiai daugėja. Be to, didelė skaitytojų dalis sutinka mokėti ir už atrinktą pramoginį, verslo, sporto ar kitą unikalų turinį. Tokia pasaulinė tendencija sėkmingai prigijo Baltijos valstybėse – „Postimees Grupp“, kuriai priklauso ir 15min, turi jau 45 tūkst. prenumeratorių“, – teigia Ramūnas Šaučikovas, 15min generalinis direktorius.

Martynas Ambrazas nuotr./Ramūnas Šaučikovas
Martynas Ambrazas nuotr./Ramūnas Šaučikovas

„The New York Times“ yra viena įtakingiausių ir didžiausių JAV žiniasklaidos kompanijų, pripažinta patikimos informacijos šaltiniu pasaulyje. Įkurtas 1851 m., šiandien prestižinis dienraštis tebeleidžiamas ir fiziniu formatu, bet pastaraisiais metais smarkiai koncentruojasi į skaitmeninę erdvę. „The New York Times“ nurodo, kad bendras jų prenumeratorių skaičius viršija 7,5 milijonų.

„The New York Times“ tvirtos pozicijos žiniasklaidos rinkoje – pavydėtinos. Milijonai žmonių tiki jų profesionalumu bei pasiryžę už jį sumokėti. Už simbolinę prenumeratos kainą tuo galės mėgautis ir Lietuvos skaitytojai. Nors mokamas internetinis turinys Lietuvoje dar žengia pirmuosius žingsnius, bet jau nebėra naujiena. Tyrimai rodo, kad didelė dalis sutiktų mokėti, jeigu turinys tikrai ypatingas, įdomus ir patikimas. Kai kuriems ne paskutinėje vietoje ir žiniasklaidos laisvės stiprinimas, o finansinė to pusė yra stiprus veiksnys. Neprašome skaitytojų mūsų remti – siūlome naudotis geriausiu, ką galime duoti“, – sako Paulius Paulaitis, 15min Skaitmeninių projektų vadovas, atsakingas ir už mokamo MAX turinio vystymą.

Paulius Paulaitis. 15min nuotr.
Paulius Paulaitis. 15min nuotr.

Su mokamo turinio ženkleliu MAX kas mėnesį portalas 15min publikuoja daugiau nei 150 straipsnių, kuriuos rengia 15min žurnalistai ir išoriniai autoriai. Taip pat iki šiol portalas siūlė „The Atlantic“, „Foreign Affairs“, „Fast Company“, „Quartz“, „Inc.“, „MIT Technology“, „New Scientist“, „New York Magazine“, „Psychology Today“, „Rolling Stone“, „The Diplomat“ ir kitų užsienio leidinių straipsnius lietuvių kalba, o nuo šiol ir – atrinktą „The New York Times“ publicistiką.

Rinktinių „The New York Times“ straipsnių ieškokite ČIA.

Daugiau apie MAX prenumeratą: https://www.15min.lt/max/apie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas